Antena Căutare

America Express, 20 februarie 2023. Doina Teodoru, deranjată de strategia echipei Andre. Ce au făcut vedetele în timpul cursei

Tensiunea a atins cote maxime chiar de la începutul cursei și au apărut primele altercații înte echipe. Scărlătescu și Doina s-au întâlnit cu Andreea Bălan și Andreea Antontescu în timp ce căutau steagul și a pornit o adevărată întrecere.

colaj foto Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu la america express 20 februarie 2023 Galerie
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu în timp ce căutau steagul America Express, în ediția 22 | Antena 1

Cursa de astăzi are o miză mare, iar echipele sunt dispuse să facă multe pentru cel mai râvnit premiu de pe Drumul Aurului - imunitatea. Ajunși la târgul din Chichicastena, concurenții au avut de găsit steagul America Express și de executat misiunile în furnicarul acestuia, scăldat în culorile vii ale portului tradițional din Guatemala și plin de zumzetul mulțimii.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Schimbările pe care Bie Adam vrea să le facă după participarea de la America Express: „Aici greșesc”. Ce și-a propus vloggerița

La ce strategie au apelat Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express, ediția 22 din 20 februarie 2023. Cum a reacționat Doina Teodoru

În haosul din târg, la un moment dat, Andreea Bălan și Andreea Antonescu i-au zărit pe Scărlătescu și Doina căutând steagul și a urmat o „urmărire” ca în filme. Artistele s-au luat imediat după aceștia, în speranța că le vor conduce exact la locul unde se află semnul America Express.

„El părea că știe unde merge”, a explicat Andreea Bălan.

Cu toate acestea, atunci când le-au văzut Scărlătescu și Doina au încercat să mărească pasul și să le evite, dar membrele trupei Andre, i-au prins din urmă.

„În momentul în care ne-am întâlnit cu fetele, Cătălin s-a împiedicat, a început să meargă încet”, a povestit Doina deranjată.„M-am enervat foarte tare pentru că știam că Andreea Bălan așa face. Stă la pândă”, a mai declarat ea.

Cei doi au reușit, până la urmă, să le încurce pe adversare și au ajuns primii la steag unde au aflat care este prima misiune. Concurenții au avut de găsit o anume doamnă care poartă bluză cu un anumit imprimeu, prin mulțimea din târg.

Citește și: America Express, 14 februarie 2023. Ce a făcut Andreea Bălan, de dragul unei misiuni. De ce a râs Andreea Antonescu

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 20 februarie 2023. Irina Fodor a schimbat regulile jocului. Ce anunț a făcut, de la primele ore ale dim... America Express, 20 februarie 2023. Cine a obținut imunitatea. Echipa care a câștigat primul bilet spre Columbia ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x