Antena Căutare

America Express, 25 ianuarie 2023. Colegii le-au oferit obiecte celor care participă la cursa pentru ultima șansă. Ce au primit

Concurenții le-au putut ajuta pe echipele care pleacă în cursa pentru ultima șansă oferindu-le obiecte personale care le vor ajuta foarte mult la probele ce urmează. Gesturile unor colegi i-au impresionat profund, în timp ce altele i-au dezamăgit.

colaj foto cele trei echipe care participă la cursa pentru ultima șansă de la america express 25 ianuarie 2023 Galerie
Colegii le-au oferit obiecte concurenților care participă la cursa pentru ultima șansă la America Express ediția 8 din 25 ianuarie 2023 | Antena 1

Înainte de a da startul cursei pentru ultima șansă de la America Express ediția 8 din 25 ianuarie 2023, Irina Fodor i-a rugat pe concurenți să le ofere un obiect personal celor trei echipe. Prezentatoarea a explicat că acestea le vor fi de mare folos colegilor lor în probele de foc care urmează pentru că le vor putea da la schimb.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 18 ianuarie 2023. Concurenților nu le-a venit să creadă la ce casă au ajuns. Ce s-a întâmplat când au intrat

Ce au primit cele trei echipe de la colegii lor, înainte de a pleca în cursa pentru ultima șansă de la America Express ediția 8 din 25 ianuarie 2023. Cum au reacționat

Cei care au spart gheața au fost Puya și Melinda, care le-au oferit gimnastelor o pereche de cercei, iar celorlalte două echipe câte o papaya. În același timp, Bordea și Cortea le-au oferit din obiectele lor personale doar fetelor, motivând că nu au știu că le pot da și celorlalți.

De asemenea, și Bie Adam și mama ei au donat bujuterii prețiose care le vor fo de ajutor celor tei echipe în cursa pentru ultima șansă, în timp ce Andreea Bălan și Andreea Antonescu le-au oferit doar lui Ovidiu și Joaquin două tricouri din colecția lor Andre.

„Noi am primit o pereche de ochelari de la Pufeh și două inele, tot de la Pufeh. Dar restul au primit brățări de aur, de argint, un lanț de argint și lanț de aur și eram: Ok, mai bine nu ne mai dați nimic. Dacă nu vreți, nu ne mai dați. Nu dați doar pentru cameră”, au declarat Jean și Dinu.

„Votul nostru s-a dus către fete, noi am vrea ca fetele să iasă din concurs, așa că nu trebuie ca obiectul pe care îl oferim să aibă o mare valoare, să le ajute foarte mult în concurs”, a mărturisit Doina care le-a oferit o figurină.

Citește și: America Express, 18 ianuarie 2023. Ce a enervat-o peste măsură pe Bruja. Concurenta nu a mai ținut cont de nimic

Ce avantaj a important a adus prima probă din cursa pentru ultima șansă de la America Express

Pentru a cinsiti memoria lui Alvaro Obregon, cel care și-a pierdut o mână pentru Mexic, în prima misiune, concurenții celor trei echipe nu au avut voie să își folosească mâinile. Ei au avut de cărat fasole cu lingura, dar folosindu-și gura.

Echipa care reușește să strângă cea mai multă fasole în coș, într-un timp de 10 minute, pleacă prima în cursă, urmată la distanță de câte cinci minute de celelalte două.

Deși se descurcau foarte bine, la un moment dat, Jean și Dinu au avut parte de un incident. Aristul a scăpat lingura din gură pe jos și a hotărât să nu o mai ia, folosind-o amândoi pe aceeași.

Cu toate acestea, cele care s-au descurcat cel mai bine au fost Larisa și Diana, care au câștigat avantajul și au plecat primele în cursă.

„Aveau cu 80 de grame mai mult decât noi. Cum e posibil?”, a spus Dinu. „Ăsta e talentul lor, gimnastele au fost bune încă de la început. Când am auzit că sunt primele nu a fost niciun fel de surpriză”, a adăugat și Jean

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 25 ianuarie 2023. Ce echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă. Cine a primit cele mai multe voturi... America Express, 25 ianuarie 2023. Concurenții au intrat ringul de wrestling. Cum s-au descurcat: „M-a aruncat ca pe un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x