Antena Căutare

America Express, 29 noiembrie 2023. Alexia Eram a luat o decizie ce a costat-o scump. Ce s-a întâmplat: „Am cedat”

Alexia Eram a luat o decizie ce a costat-o scump în ediția 27 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 29 noiembrie 2023. Concurenta a „explodat” de nervi, iar momentul tensionat a fost surprins de camere.

colaj foto cu aris si alexia eram la america express sezonul 6 Galerie
Concurenta a luat o decizie neașteptată, în ediția 27 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Alexia Eram a întâmpinat o situație dificilă în ediția 27 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 29 noiembrie 2023. Deși a încercat să își păstreze calmul și să își controleze nervii pe parcursul probelor, concurenta a fost la un pas să cedeze.

După ce au aflat echipa câștigătoare a jocului de amuletă, perechile au plecat într-o nouă cursă contracronometru. De data aceasta, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au decis ordinea în care colegii lor să pornească spre următoarea destinație.

Principala problemă pe care au întâmpinat-o cei mai mulți concurenți a fost chiar autostopul. Pentru că era o zonă mai puțin circulată, echipelor le-a fost foarte greu să găsească o mașină și un șofer dornic pentru a le duce spre steagul America Express.

Citește și: America Express, 26 noiembrie 2023. Ce a zis Iulia Albu despre Alexia Eram, de față cu toți. Ce anunț a făcut Irina Fodor

Norocul le-a surâs Adei Galeș și mamei sale, în timp ce Alexia și Aris Eram s-au „lovit” de un scenariu la care nu se așteptau. Cei doi au urcat într-un autovehicul care mergea cu o viteză foarte mică, fapt pentru care tensiunile nu au întârziat să apară.

„Nu mai puteam, eram deja disperată. Mi se părea că pierdem foarte mult timp, că o să ne întreacă și Iulia cu Mike, care au plecat ultimii. Eu înnebunesc dacă mai intru o dată la cursa pentru ultima șansă. Abia urcă, deci nu mai pot, îmi vine să-mi dau una în cap”, a mărturisit Alexia Eram.

„Eu chiar nu știam ce să facem, să rămânem sau să ne dăm jos”, a completat Aris Eram.

Alexia Eram a luat o decizie neașteptată în drum spre imunitate, chiar în ediția 27 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 29 noiembrie 2023

În cele din urmă, Alexia Eram a luat decizia de a coborî din mașina localnicului pentru a face din nou autostopul, cu speranța că o să găsească un autovehicul care o va duce mai rapid la Irina Fodor.

Hotărârea a costat-o mult pe concurentă. Aceasta și-a stăpânit cu greu nervii când a văzut că nu mai circulă nimic pe șosea: „Deci nu pot să cred așa ceva! Erau 10 mașini în spatele meu și acum nu mai e nicio mașină!”

Presiunea cursei și-a pus amprenta asupra tinerei, care a început să se certe cu fratele ei: „De ce nu mă lași să vorbesc cu doamna aia?! Încep să plâng, mă enervez!”.

Citește și: America Express, sezonul 6. Alexia și Aris nu au vrut să plece imediat de la probă. Gestul celor doi a fost apreciat de locanici

După multe încercări eșuate, Alexia și Aris Eram au reușit să convingă pe altcineva să-i ducă până la destinație, însă au întâmpinat o nouă problemă neașteptată. Aceștia au fost dați jos din mașină în dreptul unei pante, deoarece aceasta nu poate urcat cu mulți oameni.

„Deci nu pot să cred! Îmi arunc ghiozdanul! Am cedat! Mi se pare că nimeni nu o se ne ia de aici. De ce ești așa de calm, Aris?! Nu vine nicio mașină, înnebunesc!”, a mai spus Alexia Eram la nervi.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 29 noiembrie 2023. Cine a câștigat ultima amuletă din al șaselea stage. Ce decizie au luat învingătorii... America Express, 29 noiembrie 2023. Vlad Huidu și Giulia Anghelescu și-au folosit Jokerul. Ce au pățit Romică și Cătălin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x