Antena Căutare

America Express, 6 februarie 2023. Ce li s-a întâmplat concurenților la cazare. Jean și Dinu au fost urmăriți pe stradă

Înainte de a pleca în cursa pentru prima imunitate din cea de-a parta etapă, cele 7 echipe au fost nevoite să înopteze în Cordova. Concurenții au mers să caute cazare și au avut parte de surprize de zile mari.

colaj foto concurentii america express 6 februarie 2023 Galerie
Jean și Dinu au fost urmăriți de doi bătrâni pe stradă la America Express ediția 14 din 6 februarie 2023 | Antena 1

Încărcați cu un cub imens de gheață pe care trebuie să îl care pe întreg parcusul cursei, concurenții au plecat să își caute cazare în orașul Cordova. Cum era de așteptat, lucruri s-au preciptat. Dacă până acum le era greu să găsească un loc de dormit, acum aceast lucru devine o adevărată provocare, însă o parte dintre ei au avut parte de mari surprize. Iată ce s-a întâmplat.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 5 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, de la bucătărie la construcții. Ipostaza rară în care nu a mai fost văzut

Ce li s-a întâmplat concurenților la cazare la America Express ediția 14 din 6 februarie 2023. Cu cine s-au întâlnit

În timp ce o parte dintre echipe au găsit mai greu cazare, altele s-au descurcat mai repede. În timp ce întrebau din ușă în ușă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dat chiar de Bie și de mama ei care se bucurau de un frappe la o terasă.

„Gata, domim cu voi!”, a strigat artista. De asemenea, ele au profitat de ocazie și l-au rugat pe proprietat să le țină și lor cubul de gheață, bărbatul punându-l în congelator chiar peste cel al adversarelor.

„Noi nu ne ofticăm. Noi murim de nervi. Cum să ajungi în aceeași zonă, în aceeasi casă? În aceeași ladă?!”, a mărturisit Mikey.

„În orice caz, nu mă deranjează să vedem în ce direcție pleacă de dimineață, cum cară ghețarul ăsta. Poate ne dau o idee mai bună decât avem noi”, a adăugat și Bie.

Și Jean și Dinu au avut parte o cazare inedită, însă în cazul lor povestea a fost cu totul emoționantă. Deși bărbatul pe care l-au întrebat despre cazare, le-a spus că nu îi poate ajuta, le-a oferit de mâncare.

În timp ce așteptau să fie gata grătarul, primul cuplu cu care au vorbit a venit după ei, spunându-le că le poate oferi cazare. „Mi-a picat fața. Așa oameni de treabă? Oamenii ne-au urmărit tip-til, două trei străzi”, au povestit băieții.

Scărlătescu și Doina au ajuns la o familie, unde au fost extrem de impresionați de frumusețea mezinei. Chef-ul chiar i-a oferit și o brățară cadou pe care să o păstreze amintire.

„Cătălin i-a dat o brățară artizanală și eu una din România și mă bucur că o să aibă o amintire”, a declarat Doina.

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Momente emoționante pentru concurenți la cazare. Gestul neașteptat făcut de o localnică

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 6 februarie 2023. Concurenții au primit un calup de gheață. Cum au reacționat când l-au văzut: „Un mast... America Express, 6 februarie 2023. Melinda a renunțat la tricou din cauza căldurii. Cum a reacționat Puya: „Așa dezbrăca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x