Antena Căutare

America Express, din nou lider de piață. Începe lupta pentru locurile din finală, iar vulturul roșu așteaptă ultima echipă

Ediția semifinalei America Express a fost în topul preferințelor celor de acasă, show-ul ajungând să fie din nou lider de audiență. Competiția intră în linie dreaptă către finală în această seară, iar concurenții simt presiunea mai mult ca oricând: vulturul roșu așteaptă ultima echipă din cursă!

America Express, din nou lider de piață. Începe lupta pentru locurile din finală. Ce urmează în această seară: concurenții vor fi legați la ochi

Antena 1

Cursă specială pe Drumul aurului în ediția de aseară America Express: concurenții au intrat separat în competiție. Dacă unii au plecat pe traseu, căutându-și singuri cazare și rezolvând misiuni, ceilalți au participat la diverse jocuri, prestația lor influențând parcursul primilor.

Citește și: Semifinala America Express, 13 martie 2023. Ce a anunțat Irina Fodor despre deznodământul cursei. Cine a adunat mai multe puncte

America Express, din nou lider de piață. Începe lupta pentru locurile din finală

Întrecerea a ajutat echipele să adune totemuri de aur, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru obținând cel mai valoros „dorado”, cel care simbolizează un zeu. Competiția intră în linie dreaptă către finală în această seară, iar concurenții simt presiunea mai mult ca oricând: vulturul roșu așteaptă ultima echipă din cursă!

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:27 – 23:44, ediția de ieri seară a celui mai spectaculos reality show din România a fost lider de piață pe segmentele de public comercial și urban, fiind urmărită în minutul de aur 21:16 de aproape 1,6 milioane de telespectatori.

Astfel, emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 8.9 puncte de rating și o cotă de piață de 28%. La orașe, America Express a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.9 puncte de rating și 20.2% cotă de piață.

Citește și: Semifinală America Express, 13 martie 2023. Nelu Cortea și Cătălin Scărlătescu, schimb dur de replici. Cine a primit avertisment

America Express continuă în această seară, de la 20:30. Vulturul roșu așteaptă ultima echipă din cursă! Cine va pleca acasă

Amenințarea supremă în cursa de pe Drumul aurului este dezvăluită de Irina Fodor în această seară la careu. Urmează o întrecere a cărei miză este participarea la jocul de amuletă. Iar apoi începe o cursă crucială, pentru că la finalul acestei etape, ultima echipă este așteptată de vulturul roșu.

Dacă până acum, cei situați pe ultimul loc trăiau emoțiile dezvăluirii culorii vulturului, de data aceasta concurenții știu ce urmează: o cursă care se va încheia cu o eliminare. „Când e presiunea cea mai mare, atunci funționăm cel mai bine”, a fost reacția lui Jean Gavril.

Ce urmează în această seară: concurenții vor fi legați la ochi și vor avea parte de o surpriză de proporții

Misiunile din această seară vor fi cât se poate de variate. De la o cursă cu peripeții, în care un concurent din fiecare echipă va fi legat la ochi, la căutări febrile ale totemurilor de aur în cele mai neașteptate locuri.

Tensiunea va fi dublată de lacrimi în cele mai emoționante momente din competiție: concurenții primesc scrisori de la cei dragi. „Când am pecat în America Express, fiul meu știa foarte puține cuvinte. Și este foarte posibil, când ajung acasă, să descopăr că a învățat multe cuvinte. Iar eu n-am fost acolo”, a spus Nelu Cortea, înainte de a primi mesajul de acasă.

„Soția mea mi-a transmis în scrisoare că noi, unul fără celălalt, n-avem rost”, a mărturisit Cătălin Bordea printre lacrimi. Desfășurarea competiției care se apropie cu pași mari de finală și impresionantele momente ale mesajelor primate de concurenți de acasă vor putea fi urmărite de telespectatori în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

Semifinala America Express, 13 martie 2023. Ce a anunțat Irina Fodor despre deznodământul cursei. Cine a adunat mai mult... Operația estetică pe care și-a făcut-o Melinda, soția lui Puya. Ce parte a corpului a îmbunătățit...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x