Antena Căutare

America Express, lider de audiență. Ionuț Rusu și George Tănase și-au încheiat aventura pe Drumul Soarelui

Ieri seară, la America Express, cursa pentru ultima șansă a adus finalul aventurii pe Drumul Soarelui pentru Ionuț Rusu și George Tănase, care au părăsit competiția în aplauzele celorlalte echipe.

colaj foto cu ionut rusu si george tanase in diferite ipostaze la america express sezonul 6 Galerie
Emisiunea America Express a fost lider de audiență cu ediția din 15 noiembrie 2023 | Antena 1

A fost o seară încărcată de emoții, după o cursă în care Ionuț și George au concurat cu Ada și Tony Galeș, de-o parte, și Laura Giurcanu și Sânziana Negru, de cealaltă parte.

Emisiunea America Express sezonul 6 a fost lider de audiență cu ediția 19, difuzată pe 16 noiembrie 2023 la Antena 1

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:28 – 24:05, ediția de aseară America Express a fost lider de audiență pe segmentul de public comercial. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 6.3 puncte de rating și o cotă de piață de 23.7%, în timp ce următorul clasat înregistra 6.2 puncte de rating și o cotă de piață de 23.4%. În minutul de aur 21:47, emisiunea a fost urmărită de aproape 1,2 milioane de telespectatori.

Citește și: Iulia Albu, reacție neașteptată în mediul online după ce Ionuț Rusu și George Tănase au părăsit America Express. Ce a mărturisit

Aseară, concurenții s-au adunat la careu în orașul Ambato pentru a afla clasamentul întrecerii anterioare – ultimele două echipe, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, dar și Ionuț Rusu și George Tănase s-au aliniat la startul cursei pentru ultima șansă. Lor li s-au alăturat Ada și Tony Galeș, echipa votată de ceilalți după o serie de momente tensionate la careu. A urmat o competiție cu aer festiv, care a celebrat tradiția orașului Ambato, recunoscut pentru Festivalul Florilor și Fructelor, organizat aici încă din 1951. Cele trei echipe au plătit tribut Zeului Soare organizând propriul festival, iar concursul a culminat cu decorarea carelor alegorice și defilarea multicoloră în pași de dans, de la care nu au lipsit reginele autohtone ale acestor manifestări.

Citește și: Ce mesaj a transmis Ionuț Rusu după eliminarea de la America Express, sezonul 6. Cum au reacționat oamenii din mediul online

Întreaga sărbătoare nu a prevestit, însă, și un verdict favorabil pentru echipa de pe ultimul loc. Ionuț Rusu și George Tănase au părăsit aseară competiția, după ce Irina a dezvăluit soarele roșu din cufăr, despărțirea de celelalte echipe aducând multe emoții și îmbrățișări cu lacrimi la careu. ”Ne-am fi dorit foarte mult să mergem mai departe, dar poate e un nou pas pentru viața noastră de acasă. Până la urmă, nu destinația contează, ci drumul. Iar noi am făcut parte din acest drum”, a declarat George. ”Cred că plecăm amândoi mai fericiți decât am venit. Am câștigat foarte mult cu această competiție. Mă va schimba experiența asta, chiar mă va schimba”, a spus Ionuț. Aventura de pe Drumul Soarelui continuă sămbăta aceasta, de la ora 20:00, cu o incursiune fascinantă printre triburile amazoniene.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 15 noiembrie 2023

Iulia Albu, reacție neașteptată în mediul online după ce Ionuț Rusu și George Tănase au părăsit America Express. Ce a mă... Cum arată Iulia Albu fără strop de machiaj pe chip. Concurenta de la America Express a renunțat la retușurile din pensul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x