Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ce echipe au intrat la prima cursă pentru ultima șansă din Ecuador. Ada Galeș a răbufnit

Trei echipe se vor întrece în ediția 19 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 15 noiembrie 2023, pentru a rămâne în competiție. Iată cine sunt concurenții care au intrat la cursa pentru ultima șansă, dar și ce a făcut-o pe Ada Galeș să răbufnească.

colaj foto cu irina fodor si poza cu echipele de la america express sezonul 8 Galerie
Trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă în ediția 19 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Prima etapă din Ecuador aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor o cursă pentru ultima șansă memorabilă. Romică și Cătălin Țociu, Alexia și Aris Eram sunt cele două echipe care au câștigat imunitatea, fapt pentru care au trecut în al cincilea stage al competiției.

Lupta dificilă s-a dat între cele șase perechi de vedete care ar putea intra în jocul ce i-ar costa plecarea acasă. Așadar, Irina Fodor nu a stat prea mult pe gânduri și a anunțat ordinea în care concurenții au ajuns la ea în urmă cu o zi.

Pe locul doi, după Romică și Cătălin Țociu, s-au clasat Iulia Albu și Mike care au fost urmați de Ada și Tony Galeș. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au ocupat locul patru în timp ce Iuliana Pepene și Sonia Simionov s-au salvat de la cursă, sosind la prezentatoarea TV pe locul cinci.

Citește și: America Express, sezonul 6. George Tănase a avut un atac de panică în timpul cursei pentru imunitate. Ce a pățit

Prima echipă care a fost nominalizată pentru ultima șansă este formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Cele două concurente se vor întrece cu Ionuț Rusu și George Tănase, care au ajuns pe ultimul loc.

Pe cine au votat concurenții la cursa pentru ultima șansă în ediția 19 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 15 noiembrie 2023

Tot în ediția 19 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 15 noiembrie 2023, concurenții au fost puși într-o situație dificilă. Aceștia trebuie să aleagă cea de-a treia echipă de la cursa pentru ultima șansă.

„Trei echipe vor plăti astăzi tribut Zeului Soare și vor organiza propriul festival”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

Alexia și Aris au luat decizia de a vota o echipă care nu fost până acum la cursa pentru ultima șansă. Așadar, frații le-au nominalizat pe Ada și Tony Galeș. Fetele nu s-au așteptat nici măcar o secundă la o astfel de hotărâre din partea lor.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu și-au dorit să se „răzbune” pe Romică și Cătălin Țociu, însă nu i-au putut vota pentru că au câștigat prima imunitate mică din Ecuador. Astfel, cei doi au hotărât ca Ada și Tony Galeș să meargă în cursă, ținând cont că acestea au folosit Jokerul pe ei într-o ediție anterioară.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cine a câștigat al doilea joc de amuletă din Ecuador. Ce reacții au avut ceilalți concurenți

„Strategia este tot pe putere! Le-am pus să plece ultimele ieri și au ajuns cu două poziții înaintea noastră. Ada și Tony! Sunteți foarte puternice, mult noroc fetelor!”, au anunțat Sonia Simonov și Iuliana Pepene.

„Oricum erau vorbiți toți între ei! Ada s-a supărat pe bună dreptate. Dacă cineva se poartă urât cu copilul meu atunci încep și eu să mârâi. Doar ca să nu alergăm îi votăm pe Iulia și Mike”, au fost dezvăluirile făcute de Tony Galeș.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au hotărât că Iulia Albu și Mike ar putea face față unei noi curse pentru ultima șansă. De asemenea, Ionuț Rusu și George Tănase au votata strategic: designerul vestimentar și partenerul ei.

„Am cântărit foarte bine votul nostru de astăzi. Ada și Tony”, a mărturisit Romică Țociu.

Voturile au făcut-o pe Iulia Albu să răbufnească. Designerul vestimentar nu s-a putut abține și le-a promit Laurei Giurcanu și Sânzienei Negru că le va vota la următoarea cursă pentru ultima șansă: „Sunteți următoarele pe listă!”.

Ada Galeș a reacționat imediat când a auzit replica Iuliei Albu: „Băi, oameni buni, e un joc! Potoliți-vă!”.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au izbucnit în lacrimi, după ce au citit scrisorile de la co... America Express, sezonul 6. Ce au putut să facă Sânziana Negru și Laura Giurcanu în mașina unui localnic. Camerele au fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x