Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat prima imunitate din Ecuador. Ce premieră a anunțat Irina Fodor

În ediția 17 din sezonul 6 America Express, de pe 13 noiembrie 2023, concurenții s-au întrecut pentru cea mai mare miză din al patrulea stage: imunitatea. O singură echipă a reușit să obțină acest avantaj de la Irina Fodor, care a făcut un anunț neașteptat.

colaj foto cu irina fodor si imagini cu concurentii de la america express sezonul 6 Galerie
Irina Fodor a dezvăluit ce echipă a câștigat imunitatea la America Express sezonul 6 | Antena 1

Opt echipe au obținut biletul pentru Ecuador, după ce Edward Sanda și Cleopatra Stratan au părăsit competiția de pe Drumul Soarelui. Concurenții au început în forță misiunile de pe noul traseu, fără să se gândească la provocările de care vor avea parte.

Etapa patru din America Express a venit cu o victorie pentru Ada Galeș și mama ei. Cele două au câștigat amuleta și un Joker care le permite să fure mașina unei alte echipe. În ediție 17 din sezonul 6 al reality show-ului, concurenții au scos la iveală toate strategiile pentru imunitatea mare.

Citește și: America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike au avut parte de o ceartă de proporții în timpul unei misiuni. Ce și-au reproșat

Deși probele au fost dificile, perechile de vedete au făcut tot posibilul pentru a pune mâna pe avantajul ce le asigură un loc în al cincilea stage de pe Drumul Soarelui. În ciuda obstacolelor de pe traseu, concurenții s-au descurcat de minune și au demonstrat cât de puternici sunt.

Imunitatea din această seară a depins de tot ce au făcut echipele pe traseu, dar și de timpul în care au ajuns la Irina Fodor. Înainte de a da verdictul final, prezentatoarea TV a primit de la concurenți mai multe „ofrande” de care au avut mare grijă în cursă.

Ce echipă a câștigat prima amuletă din Ecuador în ediția 17 din sezonul 6 America Express

Chiar dacă autostopul a fost o misiune complicată pentru echipe, toți au reușit să ajungă la careu în fața Irinei Fodor. Concurenții au așteptat cu nerăbdare să afle cine sunt norocoșii care vor beneficia de cazare, mâncare și distracție în ediția 17 din sezonul 6 America Express.

„Știți că am o singură imunitate de dat, foarte importantă. Și știu că voi toți v-ați străduit la probele de astăzi. O parte importantă a avut jackfruit-ul și păpușile voastre Jesus. Asta a făcut să se schimbe niște lucruri în clasament”, a anunțat prezentatoarea TV.

Așadar, pe ultimul loc au ajuns Iuliana Pepene și Sonia Simionov, urmate de George Tănase și Ionuț Rusu.Înaintea lor au sosit Romică și Cătălin Țociu, însă au fost puși pe locul 2 în clasament pentru că au mâncat tot fructul.

Citește și: America Express, sezonul 6. Alexia Eram a avut o reacție nervoasă în mașina unui localnic din Ecuador. Ce a urmat

„În aceste condiții, imunitatea etapei a patra revine Alexiei și lui Aris. Ei au mâncat tot jackfruit-ul”, a fost anunțul făcut de prezentatoarea TV.

În ediția 17 din sezonul 6 America Express, Alexia și Aris Eram au obținut cazare și mâncare gratuită. De asemenea, aceștia nu pot fi votați la cursa pentru ultima șansă de la finalul stage-ului.

Irina Fodor a venit și cu o veste neașteptată pentru concurenți: „V-am promis o premieră. Pentru prima dată în istoria emisiunii noastre vor trece pe emisfera sudică. Eu sunt foarte entuziasmată și emoționată. (...) Aici nu există uragane precum cele care produc dezastre în nord, nici tornade sau ciclon așa cum se petrec în sud. Pentru a nu intra în cursa pentru utima șansă, Zeul Soare vă cere să căutați în această cursă echilibrul perfect”.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Concurenții au ajuns în fața șamanului. Ce s-a întâmplat. Camerele de filmat au surprins tot... America Express, sezonul 6. Romică Țociu a cedat psihic și a făcut o scenă. Ce s-a întâmplat cu Iulia Albu și Mike...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x