Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Diana Bulimar după ce a fost eliminată de la America Express. Fanii au reacționat imediat

La scurt timp după ce a fost eliminată de la America Express, îndrăgita gimnastă Diana Bulimar și-a surprins fanii cu un mesaj publicat pe Instagram.

colaj foto cu diana bulimar alaturi de concurenti de la america express si diana bulimar alaturi de larisa iordache Galerie
Fanii au reacționat imediat când au văzut mesajul gimnastei de la America Express | Antena 1

În ediția din 25 ianuarie 2023, trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă. Astfel, Jean și Dinu, Ovidiu și Joaquin și Larisa și Diana au trecut prin numeroase misiuni, peripeții și emoții și toți au sperat că nu vor ajunge pe ultimul loc la Irina Fodor.

Dintre toți, gimnastele au ajuns cel mai târziu, iar acest lucru le-a adus eliminarea de la America Express, după ce totemul din cutie s-a dovedit a fi roșu.

La scurt timp după eliminare, atât Larisa Iordache, cât și Diana Bulimar au publicat mesaje pe conturile lor de Instagram.

Ce mesaj a transmis Diana Bulimar, la scurt timp după ce a fost eliminată de la America Express

În ediția din 25 ianuarie 2023, trei echipe intrate în cursa pentru ultima șansă și-au depășit limitele și s-au luptat în ringul de lucha libre, au făcut spectacol pe străzile din Ciudad de Mexico alături de mariachi și au trecut printr-un carusel de emoții, în goana nebună spre Irina Fodor.

Dintre toți, Larisa Iordache și Diana Bulimar au ajuns ultimele. Uimirea tuturor a fost mare atunci când totemul din cufăr a fost roșu și s-a aflat astfel că ele vor fi eliminate. La scurt timp după ce au părăsit competiția, gimnastele au publicat fiecare câte un mesaj pe contul de Instagram.

Citește și: Eliminare America Express 2023. Mesajul Larisei Iordache după ce ea și Diana Bulimar au ieșit din competiție. Ce a postat

Iată mai jos ce a transmis Diana Bulimar.

„A fost…o adevarata aventură! Lucruri pe care nu le poți simti si înțelege decât dacă treci prin această poveste. Oameni, locuri, trăiri diferite. Să dormi în fiecare seară la o persoană nouă, să nu știi ce te așteaptă a doua zi, unde ajungi, ce mananci, unde vei pune seara capul sa dormi! Sunt recunoscătoare că am avut parte de această experiență! Mulțumesc celor ne-au susținut, v-am simțit alaturi si m-a bucurat imens ca sunteti aici 💓 mi-aș fi dorit să vedeți mai mult din parcursul nostru. Multumesc!💔 va iubeste Litlle D din lotul olimpic👯‍♀️”, a fost mesajul transmis de Diana Bulimar, după ce a fost eliminată de la America Express.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii au reacționat imediat și au dat mii de reacții și sute de comentarii de felicitare și încurajare pentru îndrăgita gimnastă și colega ei de echipă, Larisa Iordache. Un detaliu observat de mulți a fost faptul că sportiva a fost recunoascătoare pentru toată experiența trăită, dar și pentru susținerea venită din partea fanilor săi. Mesajul său a arătat, de asemenea, că regretă că drumul la America Express s-a terminat acum, în ediția a 8-a.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Eliminare America Express 2023. Mesajul Larisei Iordache după ce ea și Diana Bulimar au ieșit din competiție. Ce a posta... Prima eliminare de la America Express: Larisa Iordache și Diana Bulimar au părăsit competiția. Emisiunea, lider de audie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x