Antena Căutare

Finala America Express, 20 martie 2023. Cătălin Scărlătescu, fascinat de frumusețea iubitei sale. Cum a arătat Doina costumată

Cătălin Scărlătescu nu și-a mai putut lua ochii de la Doina Teodoru atunci când a văzut-o purtând portul tradițional de carnaval. Chef-ul a copleșit-o cu complimente pe iubita lui, în ediția 38 de America Express.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au îmbrăcat costume de carnaval în America Express

Antena 1

În această ediție, cele trei echipe au făcut cunoștință cu o tradiție inclusă în patrimoniul cultural UNESCO. Concurenții au avut de organizat propriul carnaval chiar în orașul unde are loc al doilea cel mai mare carnaval din lume. Ei s-au pregătit în cele mai mici detalii și nu au lipsit nici costumele tradiționale superbe sau mișcările de dans care aveau o poveste extrem de detalită în spate.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Semifinală America Express, 13 martie 2023. Nelu Cortea și Cătălin Scărlătescu, schimb dur de replici. Cine a primit avertisment

Cum a arătat Doina Teodoru îmbrăcată în costum de carnaval, la America Express ediția 38 din 20 martie 2023. Ce a spus Cătălin Scărlătescu despre ea

Concurenții au fost nevoiți să îmbrace și ținutele specifice carnavalului din Barranquilla, iar atunci când Scărlătescu și-a văzut partenera a fost cucerit de frumusețea ei.

Chef-ul nu și-a mai putut lua ochii de la Doina pe care a copleșit-o cu complimente. Acesta o sorbea din priviri și mai mult, a sfătuit-o să poarte mai des astfel de ținute.

„În ce hal de bine arăți. Rochiile astea cu falduri frumoase și bluzița cu broderiile alea, hai mă că arăți superb! Și cu florile alea în păr. Am și eu columbiana mea acum”, a complimentat-o Cătălin Scărlătescu pe partenera lui.

„Amâdoi eram frumușei”, a ținut să adauge și acesata, mai ales că și ea, la rândul său, a fost impresionată de apariția iubitului ei în costum de carnaval.

Citește și: Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cătălin Scărlătescu, la pământ. Doina Teodoru i-a sărit imediat în ajutor. Ce a urmat

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 20 martie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți în plină stradă. „Am trecut cu greu peste... Finala America Express, 20 martie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, schimb de replici tăioase la misiune: „Schim...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x