Antena Căutare

Finala America Express, 27 decembrie 2023. Ce au fost puse echipele să caute în timpul unei probe. Camerele au surprins totul

O probă din Finala America Express - Drumul Soarelui, de pe 27 decembrie 2023, le-a dat mari bătăi de cap echipelor. Acestea au fost puse să caute un punct mișcător pe hartă. Iată ce au găsit în „Soarele din România”.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Echipele caută un punct mișcător pe hartă. | Antena 1

Deși s-a lăsat seara pe Drumul Soarelui, echipele mai au de făcut doar câțiva pași până la întâlnirea cu Irina Fodor, unde se vor desemna câștigătorii sezonului 6 America Express. Competiția a început cu o serie de misiuni foarte dificile pentru concurenți.

Echipele au trecut printr-o mulțime de stări în cursa pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Probele au fost complexe, fapt pentru care finaliștii au stat mai mult timp pentru a le duce la final.

Obstacolele nu au întârziat să apară în calea perechilor, însă au reușit să treacă peste ele. Finala sezonului 6 America Express de pe 27 decembrie a fost cu o mulțime de surprize. Concurenții și-au revăzut foștii colegi, dar și membrii familiei.

Citește și: America Express, 5 decembrie 2023. Echipele au sortat deșeuri, în timpul probei. Ce obiect de preț a fost găsit printre gunoaie

De asemenea, Aris și Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au avut ocazia să se întâlnească cu un bărbat deghizat în Diego Maradona. Acesta a avut un rol important în parcursul echipelor din concurs.

Argentinianul le-a oferit finaliștilor o tabletă și un nou plic. Tensiunile au început să își facă din nou apariția când au citit instrucțiunile primite de la Irina Fodor. Cei patru trebuie să se folosească de GPS pentru a căuta „Soarele din România”.

„M-am blocat în momentul ăla!”, a spus Laura Giurcanu.

„Nu se lega nimic cu nimic. Eram paranoia!”, a mai adăugat Sânziana Negru.

Ce au găsit echipele în „Soarele din România” din Finala America Express de pe 27 decembrie 2023

Echipele au avut de parcurs un drum lung pentru a ajunge în ultima etapă de pe Drumul Soarelui. În Finala America Express de pe 27 decembrie 2023, cele două perechi finaliste au făcut o descoperire neașteptată în „Soarele din România”.

Concurenții au apelat la ajutorul localnilor pentru a ajunge în punctul pe care îl aveau pus pe GPS. Lucrurile au început să devină mai complicate când au văzut că acesta se mișcă: „ E o nebunie!”.

Toți au avut o surpriză când au aflat că „Soarele din România” este o mașină Dacia pe care scria „Sol Pizza”. Bărbatul din autovehicul le-a oferit echipelor o pizza cu un indiciu important.

Citește și: America Express, 5 decembrie 2023. O probă complexă i-a băgat în tensiune pe concurenți. Ce gest surprinzător a făcut Iulia Albu

„Sub pizza era o cheie! Crezi că e finalul?”, a spus Laura Giurcanu.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea deznodământul sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Alte nouă perechi de vedete au trăit o experiență de neuitat pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt cei care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul a fost același și în acest sezon, dar Drumul Soarelui i-a purtat pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie.

Misiunile au fost pe măsura așteptărilor, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România a fost aprigă. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 27 decembrie 2023. Aris și Alexia Eram au primit un apel de la tatăl lor. Ce le-a spus Alexandre... Finala America Express 2023. Ce echipă a câștigat sezonul 6. Laura Giurcanu și Sânziana Negru pleacă acasă cu premiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x