Antena Căutare

Finala America Express, 27 decembrie 2023. Concurenții, moment desprins din filmele de groază. Ce au descoperit într-o clădire

O nouă probă din Finala America Express de pe 27 decembrie 2023 îi aduce pe concurenți într-o situație neașteptată. Echipele au trăit un moment desprins din filmele de groază într-o încăpere care le-a dat fiori.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Țipete, întuneric și haos. Momentul în care ultimele două echipe au intrat într-un spațiu cu iz de film de groază. | Antena 1

Finala America Express din sezonul 6, difuzată pe 27 decembrie 2023, a venit cu provocări uriașe la orice pas pentru concurenți. Echipele au avut multe de învățat de-a lungul ultimei etape din competiție.

La început au fost nouă perechi de vedete, însă doar două au rămas pe Drumul Soarelui în lupta pentru premiul în valoare de 30.000 de euro. Alexia și Aris Eram, Laurea Giurcanu și Sânziana Negru au primit biletul pentru Buenos Aires.

Întrecerea de pe Drumul Soarelui a început cu o serie de probe care au testat răbdarea, ambiția, atenția și agilitatea concurenților. Aceștia au fost puși să răspundă la mai multe întrebări și să caute indicii, ca mai apoi să intre în rolul unui ospătar și să învețe să danseze tango.

Citește și: America Express, sezonul 6. Ce au putut să facă Sânziana Negru și Laura Giurcanu în mașina unui localnic. Camerele au filmat tot

Surprizele nu au întârziat să apară în Marea Finală a celui mai dur reality show din România. Echipele au trăit momente desprinse din filmele de groază în timpul unei misiuni. Țipetele, întunericul și haosul au fost prezente pe micile ecrane ale telespectatorilor într-o zi atât de importantă.

De asemenea, Aris și Alexia Eram au trăit clipe de panică în mașina unui argentinian. Bărbatul i-a dat jos din autovehicul când a aflat că tinerii sunt din România. Șoferul a izbucnit, iar întregul moment a fost surprins de camerele de filmat. Acesta a accelerat agresiv cu ușile deschise.

„E nebun! Accelerează ca nebunul! Nici nu știu dacă era roșu sau nu! Ușa de la mașină era deschisă. El probabil a crezut că îl furăm!”, a povestit tânărul.

„Ce avea? Era speriat de bombe!?”, a adăugat Alexia Eram.

Prin ce au trecut concurenții după ce au intrat într-un spațiu cu iz de film de groază, în Finala America Express de pe 27 decembrie 2023

Concurenții au trecut printr-o nouă experiență în Finala America Express - Drumul Soarelui de pe 27 decembrie 2023. Aceștia au fost nevoiți să caute „lumina” dintr-un spațiu cu iz de filme de groază.

Echipele au tras o sperietură pe măsura așteptărilor când au văzut despre ce este vorba. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au stat în tensiune până la finalul probei. Țipetele, întunericul și haosul din încăpere au accelerat bătăile inimii, iar finaliștii au simțit întregul moment la cote maxime.

„O lumânare, niște scaune legate să nu trecem noi. Cheia noastră era la 3 metri de noi”, au spus fetele despre obiectele descoperite în cameră.

Citește și: America Express, sezonul 6. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au făcut un schimb dur de replici, în timpul misiunii de la fermă

Alexia Eram a avut o reacție neașteptată la zgomotele din clădire: „Mi-e frică, niciodată nu mi-a plăcut! Mi-e prea frică, nu-mi plac astea! E înfricoșător tot locul! Nu pot, nu pot!”

„E ok, nu-i nimic aici”, a liniștit-o Aris Eram.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea deznodământul sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Alte nouă perechi de vedete au trăit o experiență de neuitat pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt cei care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul a fost același și în acest sezon, dar Drumul Soarelui i-a purtat pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie.

Misiunile au fost pe măsura așteptărilor, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România a fost aprigă. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 27 decembrie 2023. Alexia Eram, la un pas să se certe cu judecătorul. Ce a făcut Aris Eram când ... Finala America Express, 27 decembrie 2023. Aris și Alexia Eram au primit un apel de la tatăl lor. Ce le-a spus Alexandre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x