Antena Căutare

Laura Giurcanu a publicat un mesaj special înainte de plecarea în aventura America Express 2024. Ce i-a transmis Sânzianei Negru

Cele două concurente au o relație strânsă de prietenie în afara competiției. Într-o pauză de la pregătiri, Laura Giurcanu a simțit să așterne câte cuvinte pline de profunzime, pe care i le-a adresat colegei sale de echipă. Iată ce i-a transmis pe rețelele de socializare!

Laura Giurcanu, îmbrăcată cu un top și o fustă mini croșetate, colorate, care îi scot la vedere abdomenul tonifiat Galerie
Laura Giurcanu, entuziasmată că merge în aventura America Express alături de Sânziana Negru. Mesajul transmis înainte de plecare | Captură Instagram/Antena 1

Concurenții America Express 2024 se pregătesc intens pentru filmările noului sezon. Pe conturile lor de socializare au început să apară imagini cu bagajele, dar și din aeroport.

Însă, la ceas de plecare, Laura Giurcanu a simțit nevoia să marcheze prietenia cu Sânziana Negru printr-un carusel cu fotografii, alături de un mesaj emoționant.

Citește și: Ce a convins-o pe Iulia Albu să participe la America Express. Ce mesaj a transmis noua concurentă: „De aici a început totul”

Mesajul special pe care Laura Giurcanu l-a publicat pe internet: „Am trecut prin nopți cu plânsete...”

În postarea de pe contul său de Instagram, Laura Giurcanu a recunoscut că este extrem de bucuroasă că poate gusta din aventura America Express alături de Sânziana Negru, mai ales că au un bagaj de amintiri împreună, care le ajută să rămână unite, dar și să se distreze de minune acolo.

Influencerița a ales cuvinte profunde pentru a-și exprima recunoștința față de prietenia pe care o are de ani de zile cu Sânziana Negru, spunând că „viața cu ea e ca un dans”:

„Mai sunt câteva ore până când plecăm la @americaexpressromania și în afara faptului că sunt entuziasmată de aventura în sine și ce ne așteaptă... sunt atât de bucuroasă că fac asta cu tine @sanziananegru, am trecut prin nopți cu plânsete și zile cu râsete, iar cu tine viața e dans, voie bună, discuții lungi și profunde, ironie și joc. Abia aștept, colega. P.S.: de mâine oficial avem @dianaiordachioaia & @biancagiurcanu la butoane pe IG, deci dacă aveți vreo cerere în căsătorie sau ceva, așteptați până mă întorc. Vă iubiiiiiim. Team #GiuSy is on”, a scris Laura Giurcanu pe contul său de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În plus, Laura Giurcanu a precizat că, în toată perioada în care vor fi plecate, rețelele lor de socializare vor fi gestionate de Diana Iordăchioaia și Bianca Giurcanu.

Ce spune Laura Giurcanu despre competiția America Express cu câteva ore înainte de plecare

Mesajul special formulat de Laura Giurcanu nu a fost dedicat doar Sânzianei Negru, ci și aventurii care o așteaptă acolo.

La Instastory, în timp ce se ocupa de pregătirea bagajelor, influencerița a mărturisit că s-a născut pentru această experiență:

„Mă gândeam cum nu mă simt emoționată deloc înainte de această experiență. Sunt atât de încântată... când mă gândesc la asta, mi se umple inima de bucurie și mi se pare că mergem la distracție. Sunt convinsă că o să fie și greu, dar, în același timp, mergem la distracție. Eu pentru asta m-am născut. Eu merg cu prietena mea la capătul lumii, unde este superb și unde voiam să ajung. M-am născut pentru momentul acesta! (...) Știu câtă lume și-ar dori să trăiască această experiență, așa că o să ne bucurăm la maxim.”

Citește și: Cum arată partenerul Iulianei Pepene. Viitoarea concurentă de la America Express 2024 a publicat o fotografie rară cu iubitul ei

Irina Fodor, clipe de panică încă din primele momente în America Express. Ce a pățit, imediat după ce a ajuns... Cleopatra Stratan și Edward Sanda, mesajul transmis înainte să plece în America Express. Ce au ținut să-și anunțe fanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x