Antena Căutare

Irina Fodor, clipe de panică încă din primele momente în America Express. Ce a pățit, imediat după ce a ajuns

Irina Fodor a trecut printr-o sperietură de zile mari încă din primele zile în America Express. Prezentatoarea reality show-ului a dezvăluit în mediul online că nu a avut o primire „prea drăguță” în Columbia.

colaj foto irina fodor la america express Galerie
Irina Fodor a trecut printr-o sperietură de zile mari încă din primele zile în America Express. Prezentatoarea reality show-ului a dezvăluit în mediul online că nu a avut o primire „prea drăguță” în Columbia. | Antena 1

Nici nu a ajuns bine în America de Sud că prezentatoarea îndrăgitului show de la Antena 1 a și întâmpinat primele probleme. Aflată peste Ocean, Irina Fodor nu a avut o „primire” foarte călduroasă și a făcut cunoștință cu forța naturii din zona în care se află acum, în Columbia. Frumoasa vedetă a postat în mediul online și o fotografie care explică sperietura zdravănă pe care a tras-o, încă din primele zile în America Express.

Ce a pățit Irina Fodor în primele zile la America Express

9 perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie.

Irina Fodor, însă, a furat startul și ca o gazdă primitoare a plecat înaintea concurenților pentru a se instala și a pune la punct ultimele detalii înainte de primele misiuni. Cu toate aceastea, însă, frumoasa prezentatoare America Express a trecut prin clipe de panică încă din primele zile.

Pe lângă diferențele de fus orar, somnul acesteia a fost perturbat și de o alertă care anunța un cutremur semnificativ chiar în zona în care este cazată. Potrivit imaginii postate de aceasta în mediul online, a fost vorba de un cutremur cu intensitatea de 6.6 pe scara Richter, care a afectat atât Columbia, cât și Panama. Seismul a avut loc la ora 22.05, ora locală.

Prezentoarea TV a făcut imediat o captură de ecran pe care a împărtășit-o apoi cu prietenii ei virtuali.

„Așa întâmplare? Ce să zic, n-a fost prea drăguț din partea lui. Mai dormi acum, dacă mai poți!”, a scris aceasta alături de imaginea publicată pe InstaStory.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Răzvan Fodor soției sale la plecarea în America Express. Imaginile emoționante cu Irina Fodor din aeroport

Ce a transmis Irina Fodor la scurt timp după ce s-au aflat concurenții de la America Express sezonul 6

La scurt timp după ce s-a aflat cine sunt cele 9 echipe care vor participa la America Express sezonul 6, Irina Fodor și-a surprins urmăritorii cu un mesaj la care mulți au reacționat imediat.

„În depărtare se arată…Drumul Soarelui!🌞 Columbia, Ecuador și Argentina, să ne așteptați cu aventuri, legende și povești de povestit nepoților! ❤️ Dragilor, pentru noi, în câteva zile, începe America Express!🔥🔥🔥Să ne trimiteți gânduri bune și să le țineți pumnii concurenților!❤️ @americaexpressromania”, a fost dezvăluirea pe care a făcut-o Irina Fodor, chiar la scurt timp după ce s-au anunțat echipele care vor pleca pe Drumul Soarelui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a convins-o pe Iulia Albu să participe la America Express. Ce mesaj a transmis noua concurentă: „De aici a început totul”

Ce a convins-o pe Iulia Albu să participe la America Express. Ce mesaj a transmis noua concurentă: „De aici a început to... Laura Giurcanu a publicat un mesaj special înainte de plecarea în aventura America Express 2024. Ce i-a transmis Sânzian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x