Antena Căutare

Reacția lui Romică Țociu, după ce a revăzut imaginile în care fiul său s-a simțit rău la America Express. Ce a dezvăluit actorul

În ediția 22 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, Cătălin Țociu s-a simțit rău și a avut nevoie de intervenția medicului. Romică Țociu a fost nevoit să continue cursa de unul singur. La scurt timp de la difuzarea imaginilor, actorul a transmis un mesaj emoționant în mediul online.

Colaj cu Romică Țociu și Căătlin Țociu la America Express, în timp ce fiul său avea nevoie de îngrijiri medicale Galerie
În ediția 22 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, Cătălin Țociu s-a simțit rău și a avut nevoie de intervenția medicului | Antena 1

Romică Țociu și fiul său, Cătălin Țociu, au acceptat cu mare drag să meargă împreună în cea mai mare aventură din viața lor. Deși era plănuit ca actorul să plece cu altcineva la America Express - Drumul Soarelui, acesta și-a dat seama că ar face o echipă puternică alături de băiatul său.

Evoluția lor pe traseu a fost de-a dreptul spectaculoasă. Ieșire nervoase și momentele de fericire ale lui Romică Țociu au ținut telespectatorii în fața micilor ecrane. De asemenea, situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară în echipa lor.

Ediția 22 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui a venit cu o „lovitură” grea pentru actor. Cătălin Țociu, fiul său, s-a simțit rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Tânărul avea temperatură și halucinații, fapt pentru care intervenția medicilor a fost necesară.

Citește și: Motivul pentru care Alexia Eram nu a participat la America Express alături de iubitul ei, Mario Fresh. De ce a mers cu Aris Eram

Anunțul Irinei Fodor a luat pe toată lumea prin surprindere. Romică Țociu și-a stăpânit cu greu emoțiile când a aflat că trebuie să continue cursa singur, până starea de sănătate a băiatului său devine mai bună pentru a se putea întoarce pe traseu.

Ce mesaj a transmis Romică Țociu în mediul online, după ce a revăzut imaginile în care Cătălin Țociu se afla pe mâinile medicilor la America Express

La puțin timp de la difuzarea episodului în care fiului său i s-a făcut rău la America Express, Romică Țociu a ținut neapărat să transmită un mesaj emoționant pe contul oficial de Instagram. Actorul a povestit cu vocea tremurândă despre momentul dificil prin care a trecut când și-a văzut copilul într-o ipostază dureroasă.

„Cred că a fost cel mai greu moment din viața mea. Când l-am văzut pe Cătălin în dimineața aia, cu temperatură, abia mai vorbea, iar la careu văzându-mă singur a fost chiar îngrozitor. E copilul meu, vă dați seama că mi-am făcut griji. Nu știu, a fost cel mai greu moment din America Express să știu că fiul meu este bolnav”, a mărturisit Romică Țociu, vizibil emoționat.

Citește și: America Express, sezonul 6. Mike a început să plângă în fața camerelor, la cazare. Cum a reacționat Iulia Albu

„Am revăzut acum momentul când lui Cătălin Țociu i s-a făcut rău și mi-am amintit cât de greu mi-a fost. Recunosc că m-am panicat puțin”, a mai scris actorul în dreptul filmulețului pe care l-a publicat.

Romică Țociu și fiul său, Cătălin Țociu, au o relație deosebită

Romică Țociu a fost dintotdeauna o persoană discretă. Actorul și-a ținut familia cât mai departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor, fapt pentru care mulți au amuțit când au aflat că are un fiul care îi seamănă perfect.

În ciuda neînțelegerile de la America Express, Cătălin Țociu are o relație deosebită cu tatăl lui. Cei doi sunt foarte apropiați, chiar dacă tânărul are propria familie și nu mai locuiește alături de părinți.

Legătura specială dintre cei doi s-a văzut de mai multe ori pe Drumul Soarelui. Actorul a știut de fiecare dată cum să gestioneze situațiile tensionate și cum să își calmeze băiatul pentru a continua cursa.

America Express se poate vedea pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, lider de audiență. Ada și Tony au câștigat imunitatea mică a etapei. Cursa pentru ultima șansă urmează ... Penalizare usturătoare diseară, la America Express: o echipă care a greșit o misiune ajunge direct la cursa pentru ultim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x