Antena Căutare

Semifinala America Express, 12 martie 2023. Ce echipe au intrat la jocul de amuletă. Prin ce probe au trecut concurenții

În semifinala America Express de pe 12 martie 2023 doar două echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. Concurenții care au ajuns la timp la Irina Fodor sunt Andreea Antonescu alături de Andreea Bălan și Cătălin Bordea cu Nelu Cortea.

colaj foto cu irina fodor, catalin bordea, andreea antonescu si andreea balan Galerie
Două echipe s-au calificat la jocul de amuletă în ediția din 12 martie 2023 a emisiunii America Express | Antena 1

Doar patru echipe au ajuns în semifinala America Express de pe 12 martie 2023. Competiția a devenit din ce în ce mai aprigă pentru concurenții rămași în aventura de pe Drumul Aurului, iar drept dovadă stau probele dificile de pe traseu.

Încă de la începutul etapei 9, Irina Fodor a venit cu vești neașteptate pentru perechile de vedete. Aceasta a anunțat un joc de amuletă unde se va câștiga un Joker, dar și modalitatea prin care pot obține imunitate.

Citește și: Semifinala America Express, 12 martie 2023. Andreea Bălan, plină de noroi pe față. Ce s-a întâmplat la probă

Cu cât ne apropiem de final cu atât misiunile sunt tot mai complicate. În ediția de duminică din America Express, de pe 12 martie 2023, concurenții au fost nevoiți să traverseze râul Magdalena cu o canoe și să colecteze 20 kg de lut, să modeleze lutul și să adune totumo.

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au intrat la jocul de amuletă din semifinala America Express de pe 12 martie 2023

Deși au întâmpinat diferite obstacole în cursă, Andreea Bălan alături de Andreea Antonescu și Nelu Cortea cu Cătălin Bordea sunt echipele care au ajuns în timp util la Irina Fodor și s-au calificat la jocul de amuletă.

„Vreau să vă spun ceva și să fiți foarte atenți. (...) Ce trebuie să faceți voi este să următorul lucru: veți avea niște detectoare de metal, aveți niște zone însemnate cu stegulețe în care va trebui să căutați obiecte. După care o să puneți obiectele găsite în ordinea poveștii pe care v-am spus-o. Cam asta este prima probă!”, i-a anunțat prezentatoarea TV pe concurenți.

Citește și: Ce spune Doina Teodoru despre diferența de vârstă dintre ea și Cătălin Scărlătescu. Ce a spus despre cearta din America Express

„Punctele se adună, nu trebuie să ne descurajăm! La următoarea probă trebuie să trageți la țintă cu potcoave și să dărâmați un gărduleț cu lasoul. (...) La a treia probă trebuie să puneți niște fundițe unor căprițe”, a mai adăugat ea.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinala America Express, 12 martie 2023. Andreea Bălan, accidentare dureroasă. Ce a pățit concurenta în timpul unei m... Semifinala America Express, 12 martie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă din etapa 9. Ce echipă a obținut marele ava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x