Antena Căutare

Semifinala America Express, 14 martie 2023. Doina Teodoru a cedat și a început să țipe la Cătălin Scărlătescu. Ce s-a întâmplat

Doina Teodoru a cedat în semifinala America Express de pe 14 martie 2023. Concurenta a început să țipe la Cătălin Scărlătescu în timpul unei probe, iar camerele de filmat au surprins întregul moment.

colaj foto cu doina teodoru si catalin scarlatescu la america express Galerie
Doina Teodoru a încercat să îl ghideze pe Cătălin Scărlătescu în ediția 35 a emisiunii America Express, de la Antena 1 | Antena 1

Semifinala America Express de pe 14 martie a adus momente tensionate între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Prima probă la care au participat cei doi după ce s-au reunit ca echipă a generat o discuție acidă între ei.

Aceștia au căzut de comun acord ca actrița să își ghideze partenerul către locurile în care se aflau săculeții ascunși cu indicii. Panica și tensiunile au început să apară, după ce două perechi de vedete au plecat spre următoarea misiune.

Citește și: Semifinala America Express, 13 martie 2023. Ce a anunțat Irina Fodor despre deznodământul cursei. Cine a adunat mai multe puncte

Cătălin Scărlătescu și-a ieșit din sărite când a văzut că timpul trece și nu poate termina proba.

„Vorbește cu mine! Mă bagi în pom”, a țipat concurentul la partenera lui.

Doina Teodoru a răbufnit în semifinala America Express de pe 14 martie 2023

Doina Teodoru a răbufnit după ce Cătălin Scărlătescu s-a întors la ea cu un săculeț în care a găsit un nou plic. Concurenta a început să țipe la partenerul său să citească ce scrie în scrisoare, uitând că acesta este legat la ochi.

„A început să țipe la mine.”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Momentul a devenit și mai tensionat când cei doi au aflat că trebuie să îndeplinească o nouă pedeapsă. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut ochii mari când au auzit cât de tare striga concurenta la iubitul său. De asemenea, localnicii au început să râdă când au văzut scenele.

Citește și: Semifinala America Express, 13 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a făcut show total la acordeon. Ce l-a enervat pe Nelu Cortea

„Sunt la un tobogan. Îl simt, vrei să mă dau pe el!”, a spus concurentul vizibil furios.

„Orbecăia pe acolo”, a mai adăugat el.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: Semifinală America Express, 13 martie 2023. Doina Teodoru a trecut prin momente de panică: „Avea un cuțit!”. Ce a făcut Bordea

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinala America Express, 14 martie 2023. Ce a anunțat Irina Fodor despre eliminarea din etapa 9. Vestea a îngrijorat ... Semifinala America Express, 14 martie 2023. Concurenții au fost puși într-o situație neașteptată. Ce decizie au luat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x