Antena Căutare

America Express, 6 martie 2023. Jean Gavril, supărat pe verdictul polițistului. De ce Puya și Melinda au primit dublă penalizare

Concurenții America Express au ajuns la Barichara, unde doi polițiști i-au așteptat cu cheile care să-i dezlege de cătușe. Pentru eliberare, echipele au avut de răspuns la mai multe întrebări.

Colaj cu frații Gavril, Puya și Melinda, la America Express Galerie
Concurenții America Express au dat un test cu întrebări și răsunsuri despre cultura locală, cu scopul de a primi cheia care să-i elibereze de cătușe | Antena 1

În cursa pentru ultima imunitate din acest sezon de America Express concurenții au pornit încătușați și au căutat răspunsurile mai multor întrebări din cultura locală, pentru a obține cheia eliberării.

Ajunși în localitatea columbiană Barichara, concurenții au dat un test în fața polițiștilor care deținau cheile pentru cătușe. Un răspuns greșit atrăgea 10 minute de penalizare.

Citește și: America Express, 5 martie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă din ediția 29 de pe Drumul Aurului: „A fost la limită”

Cum au reușit concurenții de la America Express să se elibereze de cătușe

Jean Gavril a fost foarte supărat când polițiștii au spus că un răspuns este greșit, fără să precizeze care anume.

„Răspundem la toate și la sfârșit mi-a zis că n-am răspuns complet la una și m-au luat spumele că nu mi-a zis la ce întrebare am greșit. Voiam să-l bat. Polițai sau nu, dacă îți dau una... nu te ajută nimeni... Ești pe cont propriu aici... și uite așa ne trezim cu penalizare 10 minute”, a expliat Jean Gavril.

Frații Gavril și-au dat seama care a fost răspunsul greșit și au găsit o femeie care să-i ajute să rezolve problema.

„Eram în sfârșit liberi. Dacă îmi spunea că mai am un răspuns incomplet îl pocneam”, a spus artistul supărat, după ce a reușit să scape de cătușa care îl ținea legat de fratele său.

Și Puya și Melinda au avut un răspuns greșit, însă ei nu și-au dat seama care era informația incorectă, așa că au primit o dublă penalizare (20 de minute).

„Am răspuns la cele 5 întrebări. Una era greșită. Nu știam care dintre ele era greșită. Câteodată, când nu știi ce să faci, mai bine stai. Voiam să scap de cătușe. Trbuia să-l conving să-mi spună care e întrebarea greșită. Am mai primit 10 minute penalizare”, a explicat Puya.

„Era prea indispus de cătușele astea”, a explicat și Melinda.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată când a fost prins din urmă de Andreea Bălan

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 6 martie 2023. Ce decizie importantă au luat Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Ce au observat frații Gavri... America Express, 6 martie 2023. Ce echipă a obținut ultima imunitate din acest sezon: „Ne-am dorit atât de tare!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x