Antena Căutare

Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cătălin Scărlătescu, la pământ. Doina Teodoru i-a sărit imediat în ajutor. Ce a urmat

Cătălin Scărlătescu a avut parte de un incident neașteptată în semifinala America Express de pe 15 martie 2023. Concurentul a fost filmat de camere în timp ce se prăbușea pe pământ. Doina Teodoru i-a sărit imediat în ajutor.

colaj foto cu catalin scarlatescu si doina teodoru la america express Galerie
În timpul unei probe, Cătălin Scărlătescu s-a împiedicat și a căzut, la America Express | Antena 1

Aventura de pe Drumul Aurului a continuat cu alte probe ce au pus în dificultate echipele de la cursa pentru ultima șansă. De data aceasta, Cătălin Scărlătescu a fost pus într-o situație total neașteptată la următoarea misiune din semifinala America Express de pe 15 martie 2023.

Concurenții au fost nevoiți să facă autostopul pe a merge spre altă rancherie – Chentico. Odată ajunși la destinație trebuie să facă 4 activități specifice triburilor Wayuu, printre acestea se numără cursa cu cactuși, construirea unei bucăți de perete din pământ, tras cu arcul, livrare de pește, dans simbolic, în schimbul lor primind biluțe colorate pe un medalion.

Cătălin Scărlătescu a avut parte de o căzătură savuroasă în semifinala America Express de pe 15 martie 2023

Cătălin Scărlătescu a avut parte de luptă aprigă la cursa cu cactuși. Concurentului i-a fost foarte dificil să-l învingă pe băiețelul din tribul Wayuu la această activitate. După multe încercări, norocul i-a surâs.

De asemenea, nici incidentele nu au lipsit din peisaj. Cătălin Scărlătescu a fost filmat în timp ce s-a împiedicat și a căzut. Momentul savuros a stârnit hohote de râs în jur. Doina Teodoru s-a oferit să își ajute partenerul, chiar dacă s-a amuzat copios.

Citește și: Cât costă o porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Câți bani scot clienții din buzunar pentru 150g

„Chiar mă întrebam când o să cazi tu din nou. Cum faci tu de cazi de fiecare data? Dă-mi mâna!”, l-a întrebat concurenta.

„M-am împiedicat de astea!”, i-a răspuns Cătălin Scărlătescu.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au făcut show la tras cu arcul în semifinala America Express de pe 15 martie 2023

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au făcut show total la cursa pentru ultima șansă. Cei doi s-au distrat de minune la trasul cu arcul din semifinala America Express de pe 15 martie 2023.

Replicile amuzante nu au întârziat să apară pe micile ecrane ale telespectatorilor. În plus, aceștia s-au descurcat de minune la această probă.

Citește și: Din ce fac bani Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Fiecare are câte două firme și mai dețin una împreună

„Din partea lui Neluțu pentru toți dușmanii mei, se știe! L-am făcut mândru pe tata, tata e vânător”, a mărturisit concurentul.

Nelu Cortea a ținut să își învețe colegul să tagă cu arcul, fapt care l-a enervat pe Cătălin Bordea.

„De ce țipi la mine?”, și-a întrebat colegul de echipă.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cum arată femeia din tribul Wayuu care l-a „fermecat” pe Cătălin Scărlătescu... Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cătălin Bordea, fugărit de femeile din tribul Wayuu. Ce facultate are Jean G...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x