Antena Căutare

Unde a plecat Laura Giurcanu după ce s-a aflat că a câștigat America Express - Drumul Soarelui. Ce a publicat în online

Laura Giurcanu, concurenta care a câștigat sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui alături de Sânziana Negru, a plecat într-o vacanță exotică. Tânăra a ales o destinație cu mult soare, palmier și nisip auriu.

Colaj cu Laura Giurcanu la America Express în două ipostaze diferite Galerie
Laura Giurcanu, concurenta care a câștigat sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui alături de Sânziana Negru, a plecat într-o vacanță exotică | Antena 1

Laura Giurcanu a părăsit România pentru câteva zile de relaxare, după ce s-a aflat că a câștigat sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui alături de colega ei, Sânziana Negru. Tânăra a publicat mai multe imagini din vacanța exotică pe care a ales-o la începutul anului 2024.

Pentru că are o activitate intensă în mediul online, aceasta nu a ezitat să le arate prietenilor virtuali câteva cadre cu peisajul superb care a ajutat-o să scape de stresul cotidian de acasă. Se pare că Laura Giurcanu nu s-a uitat la bani când și-a ales destinația pentru concediu.

Locația în care a plecat tânăra este de-a dreptul spectaculoasă. Tot mai multe vedete au vizitat-o în ultimii ani, în mod special în sezonul rece. Insula este cunoscută pentru nisipul fierbinte, apa turcoaz, soarele puternic și priveliștile care îți taie răsuflarea.

Ce a făcut Laura Giurcanu la scurt timp de la Finala sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui

La scurt timp de la Finala sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui care a avut loc pe 27 decembrie 2023, Laura Giurcanu s-a decis să plece într-o vacanță pentru câteva momente de liniște și odihnă.

Tânăra a decis să viziteze Zanzibarul. Locație care a cucerit-o din primele secunde, iar drept dovadă stau postările sale de pe contul de Instagram. Aceasta a publicat mai multe InstaStory-uri de pe frumoasa insulă.

Citește și: Cum a reacționat mama Laurei Giurcanu când fiica ei și Sânziana Negru au câștigat America Express, sezonul 6. Ce a transmis

Câștigătoarea de pe Drumul Soarelui s-a pozat în timp ce privea cerul și palmierii, în costum de baie. Fotografia a atras rapid atenția prietenilor virtuali care i-au admirat frumoasele trăsături, dar și peisajul spectaculos.

Un lucru este cert, Laura Giurcanu se bucură din plin de noile culturi pe care le descoperă în călătoria ei din Zanzibar, Tanzania. De altfel, aceasta savurează fiecare moment de relaxare și de liniște, profitând de soarele puternic și temperaturile ridicate.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui

Pe 27 decembrie 2023 a avut loc finala sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, ce a fost câștigată de Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Cele două au plecat acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro.

Competiția a fost aprigă. Aris și Alexia Eram, a doua echipă finalistă, au luptat cu toate forțele pentru a pune mâna pe trofeu. Frații au ajuns pe locul doi la Irina Fodor, la puțin timp de la sosirea Laurei Giurcanu și a Sânzianei Negru.

Citește și: Finala America Express, 26 decembrie 2023. Laura Giurcanu și Aris Eram au intrat într-o „dispută” tacită, în timpul cursei

Cele două perechi și-au testat limitele fizice și psihice pe Drumul Soarelui, făcând față cu brio provocărilor. Finaliștii s-au descurcat de minune la toate misiunile, în ciuda obstacolelor întâmpinate pe traseu.

Deznodământul a fost unul neașteptat pentru telespectatori, dar și pentru concurenții. Laura Giurcanu și Sânziana Negru nu s-au așteptat să pună mâna pe marele premiul al reality show-ului, iar reacția lor a fost uluitoare.

Ce cadou special a primit Alexia Eram de la fratele ei mai mic. Aris i-a pregătit o surpriză, la început de an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x