Cea mai delicioasă rețetă DE POST! Ingredientul secret cu care prepari cei mai delicioși cartofi
Pentru că suntem în plin post al Crăciunului, iată o rețetă veche de ''Cartofi de post'', publicată în ''Carte de bucătărie - 1501 feluri de măncări'', în anul 1935, cu o prefață de Constantin Bacalbașa.
Publicat: Marti, 12 Decembrie 2017, 14:58 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 00:30Pentru că suntem în plin post al Crăciunului, iată o rețetă veche de ''Cartofi de post'', publicată în ''Carte de bucătărie - 1501 feluri de măncări'', în anul 1935, cu o prefață de Constantin Bacalbașa.
Cartofi de post
INGREDIENTE:
- cartofi
- ceapă
- ulei
- sos de roșii
- sare, piper
- pătrunjel
- cașcaval de post
MOD de preparare:
Se curăță cartofii, îi tai bucățele și-i prăjești în ulei. Mai apoi, prăjești ceapă în untdelemn, o pui peste cartofi, pui puțină apă, sare, pătrunjel, sos de pătlăgele roșii, piper și lași să fiarbă. Când a scăzut sosul, se adaugă, de preferat, cașcaval de post, care va oferi gustării tale un gust delicios.