Cel mai crocant cașcaval pane din lume se face așa! Sigur nu știai secretul acesta! Trebuie neapărat să încerci!
Ți-e poftă de ceva cu adevărat gustos și extrem de simplu și rapid de făcut? Atunci încearcă o rețetă de cascaval pane delicios!
Publicat: Vineri, 03 Februarie 2017, 08:12 | Actualizat: Duminica, 04 Aprilie 2021, 20:37Ți-e poftă de ceva cu adevărat gustos și extrem de simplu și rapid de făcut? Atunci încearcă o rețetă de cascaval pane delicios!
Ai nevoie de:
- cașcaval
- făină
- pesmet
- ouă
Cum se face?
Dacă vrei să obții niște cașcaval pane delicios și extrem de crocant, atunci încearcă rețeta noastră. Taie cașcavalul în bucăți pătrate sau dreptunghiulare de 1-1,5 cm grosime. Dă bine prin făină, apoi prin ou, apoi prin pesmet, iar ou, iar pesmet. Apoi pune la prăjit până se rumenește.
Poftă bună!
Nu uita! Pe 13 februarie începe cel de-al treilea sezon „Chefi la cuțite”! Urmărește emisiunea de la ora 20:30, pe Antena 1, ca să vezi ce bătălie de proporții se pregătește!