Creveți în fulgi de cocos și rucola cu rodii și sos de portocala picant
Pare complicată, dar este simplu de preparat această rețetă de Creveți în fulgi de cocos și rucola cu rodii și sos de portocala picant.
Publicat: Marti, 15 Mai 2018, 20:02 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 23:07Pare complicată, dar este simplu de preparat această rețetă de Creveți în fulgi de cocos și rucolla cu rodii și sos de portocala picant.
Ingrediente pentru Creveți în fulgi de cocos și rucola cu rodii și sos de portocala picant
- 15 creveți tiger
- 150 g roșii cherry
- 200 g rucola
- 500 g portocale
- 500 g făină tip 000
- 330 ml bere blondă
- 2 ouă
- 200 g fulgi de cocos
- Sos chili
- 1 rodie
- 1 avocado copt
- 400 ml lei de floarea soarelui
- 200 ml ulei de măsline
- 100 g susan negru
Mod de preparare Creveți în fulgi de cocos și rucolla cu rodii și sos de portocala picant
Într-un vas, se amestecă făina cu ouăle și berea.
Se prepară un sos din sucul de portocale și sos chili care se fierbe până se reduce consistent.
Creveții decorticați se trec prin făină, apoi prin compoziția de ouă și la final prin fulgii de cocos.
Se prăjesc în uleiul încins.
Se servesc cu sosul picant de portocale și salată rucolla.