Cum se fac cele mai bune sarmale tradiționale! Sigur nu vei da greș cu această rețetă!
În perioada sărbătorilor de iarnă, gospodinele de pretutindeni și bucătarii pasionați încearcă din răsputeri să pregătească cea mai bună rețetă de sarmale!
Publicat: Vineri, 22 Decembrie 2017, 11:35 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 00:27În perioada sărbătorilor de iarnă, gospodinele de pretutindeni și bucătarii pasionați încearcă din răsputeri să pregătească cea mai bună rețetă de sarmale!
Nu e deloc ușor să îți impresionezi familia și prietenii cu un preparat delicios, dar cu siguranță nu vei da greș dacă alegi să pregătești o rețetă de sarmale tradiționale!
Pentru a face o oală gustoasă de sarmale tradiționale vei avea nevoie de cele mai bune ingrediente: 1-2 buc varză murată, sare, 3-4 roșii, pastă de tomate sau suc de roșii, 4 linguri orez, 2-3 linguri de mărar tocat, 3 cepe, 150 g șorici, 150-200 g costiță afumată, 600 g carne porc tocată, piper boabe,3-4 foi de dafin,o crenguța busuioc, crenguța cimbru.
Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum se face minunăția de rețetă!
Sursa foto: cookandplay.ro