Delicios și sănătos, cu doar câteva ingrediente ieftine! Cum pregătim pui la cuptor cu sfeclă roșie coaptă, în trei pași simpli!
Dacă te-ai săturat de rețetele banale și vrei să încerci ceva cu adevărat deosebit, atunci hai să pregătim niște pui la cuptor cu sfeclă coaptă!
Publicat: Luni, 12 Februarie 2018, 09:36 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 00:07Dacă te-ai săturat de rețetele banale și vrei să încerci ceva cu adevărat deosebit, atunci hai să pregătim niște pui la cuptor cu sfeclă coaptă!
Nu ai nevoie de multe ingrediente ca să pregătești această rețetă delicioasă de pui la cuptor cu sfeclă coaptă, dar rezultatul este pe măsură!
Ce trebuie să ai pentru această rețetă?
- un pui grill
- usturoi pisat (sau pudră)
- sfeclă roșie
- sare și piper
- curry sau alte condimente ce îți plac
Cum se pregătește rețeta de pui la cuptor cu sfeclă roșie coaptă?
Puiul se poate fierbe înainte sau se poate băga direct la cuptor, în funcție de preferințele fiecăruia. Apoi, acesta se unge cu ulei și cu condimentele dorite (sare, piper, usturoi, curry etc). În aceeași tavă se va pune și sfecla roșie, unsă cu puțin ulei și înfășurată bine de tot în folie de aluminiu.
Se bagă totul la cuptor și se verifică din când în când pentru ca carnea să fie bine făcută și sfecla îndeajuns de coaptă.
Se scoate puiul din tavă pe un platou și, într-un vas separat, se taie sfecla în formă de cuburi.
Poftă bună!
Pentru alte rețete delicioase nu uita să intri pe pagina emisiunii „Chefi la cuțite”!