Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață de fructe
Te-ai săturat de gustul clasic al fripturii de porc? Încearcă rețeta de Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață de fructe și-o să vezi diferența!
Publicat: Luni, 16 Aprilie 2018, 21:19 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 23:25- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Te-ai săturat de gustul clasic al fripturii de porc? Încearcă rețeta de Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață de fructe și-o să vezi diferența!
Ingrediente pentru Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață
- 1 kg muschiuleț de porc
- 400 g unt
- Ulei de măsline
- 1 legatură de ceapă verde
- 5 cartofi pentru piure
- 250 g dulceață de fructe de pădure
- 1 l lapte dulce
- 200 ml coniac
- condimente pentru friptură de porc
- boia de ardei dulce
- 200 ml vin dulce
- Sare
- Piper
Mod de preparare Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață
Mușchiulețil de porc se masează cu puțin ulei de măsline și se condimentează cu condimente pentru carne de porc. Se lasă câteva minute la odihnit, apoi se trage la tigaie în mult unt și se stinge cu coniac.
Cartofii se curăță, se taie în cuburi și se fierb în apă cu sare. Se pasează, apoi cu unt și se transformă în piure simplu și cremos. Se asezonează cu ceapă verde tocată în rondele.
Piureul de cartofi, se servește cu deliciosul mușchiuleț de porc și dulceață din fructe de pădure.