Pipote și inimi de pui cu legume
Cu ceapă și ciupercuțe, scăldate în sos de vin, sunt chiar delicioase aceste „Pipote și inimi de pui cu legume”!
Publicat: Luni, 07 Mai 2018, 22:31 | Actualizat: Sambata, 21 Noiembrie 2020, 18:01- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Cu ceapă și ciupercuțe, scăldate în sos de vin, sunt chiar delicioase aceste „Pipote și inimi de pui cu legume”!
Ingrediente pentru Pipote și inimi de pui cu legume
- 500 g pipote și inimi de pui
- 500 g ciuperci champignon
- 1 ardei roșu
- 1 ceapă
- 2 linguri de bulion
- 50 ml vin roze
- 200 ml ulei de măsline
- sare
- piper
- busuioc
- boia dulce și iute
- 1 legătură de pătrunjel
- felii de roșii cu oregano, pentru decor
Mod de preparare Pipote și inimi de pui cu legume
Se curăță, se spală și se porționează pipotele și inimile de pui și se prăjesc în ulei încins. Se adaugă ceapa și ciupercile tocate, se amestecă bine, apoi se stinge totul cu vin și se lasă să se pătrundă bine. Se mai completează cu apă, iar când sunt bine pătrunse, se adaugă bulionul și se condimentează după gust, cu sare, piper, busuioc și boia de ardei.
După stingerea focului, se adaugă verdeața tocată mărunt.