Se spune că așa au căzut românii în mrejele unguroaicelor! Rețeta PRĂJITURII MINUNE, fără coacere și cu ingrediente puține
Pentru astăzi, a1.ro vă prezintă, prin intermediul unei gospodine din Budapesta, o rețetă delicioasă de PRĂJITURĂ MINUNE Se face ușor, fără mari bătăi de cap!
Publicat: Vineri, 21 Aprilie 2017, 09:00 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:37Pentru astăzi, a1.ro vă prezintă, prin intermediul unei gospodine din Budapesta, o rețetă delicioasă de PRĂJITURĂ MINUNE Se face ușor, fără mari bătăi de cap!
Ingrediente
-850 gr biscuiţi simpli
-6 linguri Nutella sau altă crema de ciocolată
-1 linguriţă unt
-1 lingură smântână dulce sau frişcă lichidă
Pentru crema
-3 pachete budincă vanilie
-7 linguri zahăr
-1.2 litri lapte
Pentru décor:
-500 ml frişcă lichidă
-1 plic zahăr vanilat
-140 gr ciocolată cu lapte
Mod de Preparare
Jumătate din biscuiţi se aşează frumos pe fundul unei tavi. Crema de ciocolată se amestecă cu untul şi cu smântână. Amestecaţi bine până obţineţi un amestec consistent, dar tartinabil. Turnaţi amestecul peste primul strat de biscuiţii din tavă şi acoperiţi cu restul biscuiţilor rămaşi. Într-o oală se pune praful de budincă, laptele şi zahărul( sau se prepară conform instrucţiunilor de pe pachet.
Se pune pe foc şi se mestecă încontinuu până când se formează crema. Atenţie să nu se formeze cocoloaşe. Se întinde peste baza de biscuiţi cât timp este moale şi se întinde pe toată suprafaţă lor. Se bate frişcă tare împreună cu vanilia.
Cu ajutorul unei linguri întindeţi frişcă peste stratul de budincă. Pentru un aspect frumos,râdeti ciocolată cu lapte peste stratul de frişcă. Sperăm să va fie de folos reţeta noastră şi va mai aşteptăm pentru noi reţete.