Secretul a fost dezvăluit de un maestru bucătar! Așa se face cea mai gustoasă fasole bătută din lume! Mănânci și plângi!
Ți-e poftă de o fasole bătută și totuși vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă?
Publicat: Joi, 26 Ianuarie 2017, 19:39 | Actualizat: Duminica, 04 Aprilie 2021, 20:37- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ți-e poftă de o fasole bătută și totuși vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă?
Ai nevoie de:
- fasole albă
- sare și piper
- boia dulce
- ceapă roșie
- ulei
- usturoi
Cum se face?
Fierbe bine de tot fasolea. Cu blenderul transformă totul într-o pastă omogenă. Adaugă câteva linguri de ulei, sare, piper și câțiva căței de usturoi pisat.
Taie ceapa fâșii subțiri și călește-o în ulei, până devine dulce. Pune o lingură de boia dulce și omogenizează.
Când ceapa a devenit dulce o poți turna peste fasolea făcută.
Secretul gustului? Aroma dată de usturoi și dulcele din ceapă (dacă nu e dulce îndeajuns de mult, poți pune o jumate de linguriță de zahăr când se prăjește)
Poftă bună!