Secretul a fost dezvăluit de un maestru bucătar! Așa se face cea mai gustoasă fasole bătută din lume! Mănânci și plângi!
Ți-e poftă de o fasole bătută și totuși vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă?
Publicat: Joi, 26 Ianuarie 2017, 19:39 | Actualizat: Duminica, 04 Aprilie 2021, 20:37- Finala Asia Express e miercuri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Drumul Zeilor ajunge la capăt cu marii câștigători
- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ți-e poftă de o fasole bătută și totuși vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă?
Ai nevoie de:
- fasole albă
- sare și piper
- boia dulce
- ceapă roșie
- ulei
- usturoi
Cum se face?
Fierbe bine de tot fasolea. Cu blenderul transformă totul într-o pastă omogenă. Adaugă câteva linguri de ulei, sare, piper și câțiva căței de usturoi pisat.
Taie ceapa fâșii subțiri și călește-o în ulei, până devine dulce. Pune o lingură de boia dulce și omogenizează.
Când ceapa a devenit dulce o poți turna peste fasolea făcută.
Secretul gustului? Aroma dată de usturoi și dulcele din ceapă (dacă nu e dulce îndeajuns de mult, poți pune o jumate de linguriță de zahăr când se prăjește)
Poftă bună!