Spicy Mushroom Curry Soup
Publicat: Luni, 25 Septembrie 2017, 18:31 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:21Ingrediente
- 500 g ciuperci champinion mushroom
- 3 cepe mari
- 3 ardei roșii, iuți
- 1 l ulei
- 200 g curry
- 250 g concentrat de supă vegetală
- Sare
- Piper
- Apă
- 1 lime
- 1 ceapă roșie
- 1 buc. ghimbir proaspăt
- 1 ceașcă de orez
Mod de preparare
Se toacă jumătate din ciuperci în bucăți mici.
Cealaltă jumătate se taie în bucăți mari.
Se toacă ceapa în solzișori mici, de dimensiunea bucăților de ciuperci mici.
Ceapa și ciupercile mici se călesc în ulei, iar când încep să se prăjească, se adaugă o cantitate mică de apă.
Se amestecă continuu până când se pătrund bine, apoi se adaugă apă și concentratul de supă vegetală.
Se adaugă orezul, apoi ardeii și condimentele pentru aromă.
Înainte de a servi preparatul, se adăugați bucățile de ciuperci mari.