„Asta e o sarma reinterpretată, îți zic eu, fără carne și cu mămăligă înăuntru” Cum arată rețeta pregătită de Cornelia pentru chefi?
Cornelia Diac a venit din Neamț pentru a demonstra celor trei chefi că tot preparatele tradiționale românești sunt cele mai bune din lume!
Publicat: Luni, 09 Octombrie 2017, 21:44 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:16- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Cornelia Diac a venit din Neamț pentru a demonstra celor trei chefi că tot preparatele tradiționale românești sunt cele mai bune din lume!
Pentru a impresiona, concurenta a ales o rețetă de sarmale cu păsat și cu jumări.
Nu are cursuri de bucătar, dar are o pasiune veche, descoperită încă de pe vremea când stătea pe lângă bunici pe la bucătărie.
Plină de emoție, concurenta a așteptat verdictul.
„Asta e o sarma reinterpretată, îți zic eu”, au glumit chefii între ei.
Nu i-a convins pe chefi, dar cu siguranță sarmalele Corneliei au fost ceva deosebit la emisiune!