Chefi la cuțite 2 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu a dat lovitura! Ce vrea să gătească la „Chefi la cuțite”
Surpriză uriașă în ediția 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, concurenții au parte de o misiune extrem de dificilă, la proba de gătit pe echipe.
Publicat: Miercuri, 02 Decembrie 2020, 20:45 | Actualizat: Joi, 03 Decembrie 2020, 00:09Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Ediția 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a debutat în forță, cu surprize ce s-au ținut lanț. În primul rând, concurenții au fost absolut fermecați de schimbarea radicală de look a frumoasei Gina Pistol.
Pe aceeași temăAceasta și-a făcut apariția într-o superbă rochie de culoane neagră, dar detaliul ce i-a intrigat pe mulți a fost faptul că vedeta a apărut cu părul lung, ondulat, de culoare roșcat!
Ce gătesc Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”
Totuși, zâmbetele admirative au dispărut rapid și au fost înlocuite de tensiune, căci frumoasa prezentatore a emisiunii „Chefi la cuțite” a anunțat că. de data aceasta, tema este dată de temuta ruletă a ingredientelor!
Cătălin Scărlătescu și echipa sa, în ediția 39 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”
Kiwi, praf de copt, calcan, picioare de rață, miel, dovleac, quinoa, carne tocată, caviar, frișcă, lobodă, foie gras, iată ingredientele pe care le aduce ruleta specială, în ediția 39 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.
Pe aceeași temăSorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au desemnat câte un concurent din echipa lor pentru a învârti de ruletă. La final, vestea a fost extrem de surprinzătoare pentru toți: la proba de gătit pe echipe, concurenții trebuie să facă rețete folosind kiwi, frișcă și caviar!
În scurt timp, fiecare jura de la „Chefi la cuțite” și-a băgat bucătarii „în ședință” și a încercat să descopere ce rețete se pot pregăti cu ingredientele date de ruletă, pentru a câștiga proba și pentru a evita astfel duelul.
Sorin Bontea a decis să facă un desert din kiwi și frișcă și un pește cu caviar, separt. Singurul care a părut să știe exact ce face și să poată folosi toate cele trei ingrediente într-o singură rețetă a fost Cătălin Scărlătescu. Ce idee genială a avut acesta, dar și ce au avut de zis bucătarii din echipa sa, atunci când au aflat vestea?
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!