Antena

Hello Chef, sezon 2, episod 2. Rețeta de tartar cu ton a lui Chef Roxana Blenche. Ingrediente și ponturi de preparare

Noul sezon Hello Chef a revenit la TV, iar Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Publicat: Duminica, 05 Septembrie 2021, 15:00 | Actualizat: Miercuri, 08 Septembrie 2021, 17:40
Galerie de imagini
Hello Chef, sezon 2, episod 2. Invitații Roxanei Blenche au fost Keed și Cristi Boca
Antena 1

Chef Roxana Blenche și-a arătat din nou măiestria în bucătărie și, alături de invitații speciali ai acestei ediții Hello Chef, a pregătit o rețetă delicioasă de ton cu tartar.

Cristian Boca și Keed, invitații speciali ai Roxanei Blenche în episodul 2 al show-ului Hello Chef

Iată că noul sezon Hello Chef a început în forță cu cele mai delicioase platouri și invitați speciali care mai de care mai implicați și mai dornici să își demonstreze talentul în bucătărie.

În cel de-al doilea episod din sezonul 2 Hello Chef, Roxana Blenche a avut alături de ea doi invitați de renume. Este vorba despre un fost concurent de la Chefi la Cuțite pe nume Cristian Boca. Acesta s-a făcut remarcat în cadrul sezonului 8 Chefi la Cuție, unde a primit Cuțitul de Aur din partea lui Chef Cătălin Scărlătescu. Cel de-a doilea invitat special al Roxanei Blenche a fost Keed, un artist cunoscut în România, care a impresionat publicul cu abilitățile sale culinare în cadrul aceluiaș show difuzat de Antena 1.

Pe aceeași temă

Reușita unui preparat delicios are la bază ingrediente atent selecționate. Prospețimea, mirosul și gustul produselor Kaufland s-au dovedit a fi elemente cheie în realizarea unui platou spectaculos de tartar cu ton.

Roxana Blenche i-a coordonat pe Keed și Cristian Boca, iar rezultatul final a fost unul de senzație.

Dacă ai nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Aici te poți bucura de cele mai noi și variate oferte.

Alături de Roxana Blenche și cei doi invitați de nădejde, a fost prezentă și Iuliana Dabija, tehnicianul nutriționist al emisiunii, care a asistat din spate la tot procesul de preparare. De asemenea, aceasta s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite.

Iuliana Dabija este vicecampioană naţională la atletism, campioană naţională şi arbitru naţional în cadrul competiţiilor interne de powerlifting şi tehnician nutriţionist.

Rețeta de tartar cu ton a lui Chef Roxana Blenche. Ingrediente și ponturi de preparare

Recomandari A1

Prepararea oricărei rețete gustoase începe prin aducerea pe bancul de lucru a ingredientelor necesare în procesul de gătire. Roxana Blenche știe prea bine acest lucru, motiv pentru care le-a prezentat invitaților produsele selectate după o vizită în Kaufland.

„Facem un tartar de ton? Ce avem aici: Ton, soia, chilli, susan, zahăr, ulei, oțet, pâine, avocado, ghimbir, ananas. Facem azi un triplu Chef, Keed, Cristi. Faceți tartar, dar în stilul vostru. Vreau să-mi faceți tartar de ton. Înainte să începem să gătim, aici la Hello Chef avem un joc, interzicem un cuvânt de fiecare și cine pierde la final primește o pedeapsă. Cristi tu nu ai voie să spui ton, Keed nu ai voie să spui tartar și eu nu am voie să spun ananas”, a spus Roxana Blenche atunci când a făcut pregătirile pentru preparat și a prezentat ingredientele necesare.

Rețeta de tartar de ton. Ingrediente:

Keed a primit responsabilitatea de a pregăti ghimbirul, pe când Cristian Boca a avut de tăiat tonul bucățele.

„Mai întâi curăță ghimbirul și eu mărunțesc ton. O să rad acum coaja de lime pentru tartar”, a spus Keed.

Întrebați de Roxana Blenche ce mesaje au primit de la fani după ce au apărut la Chefi la Cuțite, Cristian Boca a glumit, spunând că „cererile în căsătorie au fost destule”.

Chef Blenche și-a dorit un plating fine dining și le-a specificat invitaților să pregătească avocado conform indicațiilor ei: „Putem să facem din avocado un mousse de avocado?”.

Iuliana Dabija a făcut câteva precizări cu privire la consumul de sare, iar recomandările ei te-ar putea ajuta să îți echilibrezi dieta zilnică.

„Consumul de sare recomandat pe zi este de 5 grame, asmilarea în organizm a unei cantități mai mare poate produce probleme serioase de sănătate, disfuncții cardiace, creșterea presiunii arteriale, cancer sau osteoporoză”, explică Iuliana Dabija.

Pentru ca rețeta să fie completă, Cristi Boca a venit cu o idee ingenioasă de preparare a ananasului: „Facem o maioneză cu sos de soia. Ananasul zic să-l facem caramelizat spicy”, a fost recomandarea lui.

Important de reținut este faptul că “chilli este folosit în bucătărie, cât și în medicină, și contribuie în procesul de slăbire”, conform completărilor aduse de Iuliana Dabija.

După ce au fost pregătite toate ingredientele, ananasul murat a fost pus felii pe farfurii, iar deasupra au fost așezate bucățile de ton și mousse-ul de avocado, alături de un cruton.

Ingrediente pentru ananasul murat:

Ingrediente pentru ananas caramel:

„Trebuie să vă felicit că ați făcut ceva senzațional. A meritat să așteptăm. Băieți, mă bucur că ați venit. A fost super mișto să fiu cu voi în aceeași bucătărie”, a fost reacția Roxanei Blenche, după ce toți au gustat din preparat. Cheful a ținut să le mulțumească invitaților pentru că au acceptat să gătească împreună cu ea.

La finalul jocului, iată că tocmai gazda show-ului a pierdut „bătălia” cuvintelor, ea a folosit cel mai des cuvântul ananas.

Oricine poate încerca acasă rețeta propusă de Chef Blenche. Cu puțină practică în bucătărie și urmând sfaturile Roxanei Blenche sau rețetele oferite pe Kaufland.ro, gurmanzii pot deveni la rândul lor chefi în bucătăriile de acasă.

Whatsapp LinkedIn
hello chef sezon 2 hello chef sezon 2 episod 2 chef roxana blenche
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Pale Moon e thriller-ul coreean care te va captiva. Când tentațiile și ambiția duc pe un drum fără întoarcere. Vezi primele episoade disponibile.
Stirile zilei Haos pe șosele, trafic paralizat și viscol în jumătate de ţară. Zona în care zăpada e de jumătate de metru. Ninsorile vor continua în 23 de judeţe
Citește și
Hello Chef, sezon 2, episod 16. Rețeta de sarmale à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare
Hello Chef, sezon 2, episod 15. Rețeta reinterpretată de colivă à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente...
Hello Chef, sezon 2, episod 14. Rețeta de papanași moldovenești à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente...
Hello Chef, sezon 2, episod 13. Supă cu fructe de mare à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de...
Video recomandate
Video
Citește și
Cum poți să te pregătești pentru epilarea braziliană. Sfaturi pentru o piele fină și catifelată Catine.ro
Celebra actriță Cansu Dere vorbește despre rolul ei din noul proiect la care lucrează. În ce producție o pot... Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Lista asasinatelor comandate de Putin în străinătate, într-un document desecretizat al informațiilor americane:... Libertatea.ro
România, înspre recesiune. De ce au ajuns previziunile economice să fie sumbre. „Deficitul ne... Ziare.com
Datoria uriaşă pe care o plăteşte mama lui Cristi Borcea! Milionarul care a ieşit din afacerea plănuită în... AntenaSport
Fosta soție a lui Ben Affleck, Jennifer Garner, nu mai vrea să aibă de-a face cu cealaltă fostă soție, Jennifer... Elle
Ce este sourdough, “pâinea de bogați”, cum îi spune Dana Budeanu! Ce beneficii are și cum se... Spynews.ro
Viorel Lis a ajuns de urgență la spital! Oana Lis este în lacrimi: „Asta este viața!” BZI
Scandal monstruos între Adriana Bahmuțeanu și Gabriela Lucuțar! „Tot obosită ești, Regină?!” BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Chec de post cu dovleac copt, foarte aromat și colorat HelloTaste.ro
O tânără care a făcut un test ADN ca să afle care este istoria familiei sale a făcut o descoperire șocantă... Antena3.ro
O banană lipită de un perete s-a vândut la licitație cu un preț fantastic. Cât a plătit cineva pentru „opera... useit
Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2024. Gemenii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Orașul european care ar putea interzice Airbnb până în 2028 Wall-Street
Horoscop pentru mâine: Previziuni astrologice pentru toate zodiile Kudika
Cât de periculos este mucegaiul din casă în funcție de culoarea lui. Explicațiile unui microbiolog Playtech
A murit unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Nicolae Ceaușescu Redactia.ro
Impact uriaş pentru România după ce va adera şi terestru la Schengen Observator
Pâinea albă vs. pâinea integrală: care sunt diferențele MediCOOL
Beneficiile oțetului de mere. De ce recomandă nutriționiștii să-l incluzi în dieta ta HelloTaste
FOTO. Jaqueline Cristian, imagini fabuloase în costum de baie ProSport
Marcel Ciolacu: Biletul meu de avion costă cât jumătate din sticla de VIN Petrus pe care au băut-o Ciucă,... Gandul
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt ÎMPREUNĂ! Când a venit el pe furiș, în România: Silviu Prigoană a... CanCan
Cum să devii cea mai bună bunică din lume. Activitățile care te pot apropria de nepoți DeParinti
Beyoncé va susține un spectacol în prima zi de Crăciun. Vedeta va cânta în pauza meciului din NFL dintre... ZUTV
Cum folosesc hackerii scrisorile fizice pentru atacurile cibernetice. Strategia de care trebuie să te protejezi UseIT
Paste cu ciuperci de post. O rețetă simplă și gustoasă Hello Taste