Ciprian Feghiuș îți arată cum se fac niște paste scurte cu legume
Dacă te-ai săturat de clasicele rețete de paste, atunci poate că a venit momentul să încerci ceva nou și savuros.
Publicat: Vineri, 17 Aprilie 2015, 12:30 | Actualizat: Luni, 05 Aprilie 2021, 23:04Ingrediente
- farfalle,
- ulei de masline
- sare
- piper
- busuioc sau oregano
- ceapa
- usturoi
- vinete
- ardei gras
- dovlecel
- masline
- suc de rosii
Mod de preparare
Dacă te-ai săturat de clasicele rețete de paste, atunci poate că a venit momentul să încerci ceva nou și savuros.
Se taie dupa preferinta legumele cuburi sau julienne (le vom sota pe rand in functie de textura). Pentru inceput puneti apa la fiert, nu uitati de sare. Cand incepe sa fiarba, aruncam pastele. Intre timp sotam ceapa cu putin usturoi, apoi imediat vanata si ardeiul gras, urmat de dovlecel si masline.
Adaugam sucul de rosii si lasam pentru cateva minute ca aromele sa se uneasca. E timpul sa aromatizam cu busuioc sau oregano, dupa care adaugam pastele fierte al dente. Lasam inca un minut si apoi ne putem bucura de un preparat lejer, sanatoas si gustos.