Ingrediente
- 1 crap de cca 1kg
- usturoi (cativa catei)
- un fir de cimbru proaspat
- ulei cca 100 ml
- un ardei gras
- suc de rosii 200 ml
- vin alb 100 ml
- cateva rosii proaspete
- sare
- piper
- patrunjel
Mod de preparare
Ciprian a decis să prezinte o rețetă ușoară pe bază de pește. Aceasta se face rapid, dar rezultatul este savuros.
Curatam si portionam pestele, il asezam intr-o tava, condimentam cu usturoiul tocat fin, piper, sare. Ardeiul gras si cimbrul se adauga si ele, apoi uleiul si se baga la cuptor timp de 20 de min.
Se scoate dupa si se adauga sucul de rosii, vinul si pe fiecare bucata de peste se aseaza cate o rosie de marime potrivita. Se introduce din nou la cuptor pentru cca 5-10min. Apoi se scoate si se serveste. Sosul se filtreaza si se pune deasupra. Presaram patrunjelul taiat fin.
Mălina Huszar te învață cum se face un sufleu de mere... Ciprian Feghiuș îți arată cum se fac niște paste scurte cu legume...