Antena Căutare

Lacrimi în fața "verdictului"! Elena a fost "Miss", a trecut prin "Iadul bucătarilor", dar e "luată": "Cătăline, n-ai noroc, mă!"

Chipul Elenei Popa nu le este străin chefilor, asta pentru că tânăra, orginară din Chișinău, a mai avut ocazia să stea față în față cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor". 

Chipul Elenei Popa nu le este străin chefilor, asta pentru că tânăra, orginară din Chișinău, a mai avut ocazia să stea față în față cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor".

Pasionată de modeling, dar mai ales de bucătărie, Elena se laudă cu un palmares impresionant, atât pe podium, unde a fost desemnată Miss în 2014, dar și în ale gătitului, căci în urma unui campionat gastronomic culinar din Republica Moldova, a plecat acasă cu două medalii de argint.

Elena a început să gătească pentru că asta a văzut de mică, în casă, părinții săi fiind ambii bucătari, iar mama este specialistă în cofetărie.

Și-a gătit cu atenție preparatul, un quiche, dar emoțiile i-au dat ceva de furcă.

"Am greșit puțin proporția la aluat pentru că am fost emoționată", le-a spus chefilor.

Însă greșeala pare să fi fost infimă, căci jurații au apreciat gustul mâncării și au trimis-o pe Elena mai departe.

Noi concurenți, noi talente de descoperit în bucătărie! Juraţii ascut cuțitele în cel de-al şaselea episod "Chefi l... A sărit pe masa chefilor și i-a pupat! Robert i-a făcut pe toți să râdă cu lacrimi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x