Chipul Elenei Popa nu le este străin chefilor, asta pentru că tânăra, orginară din Chișinău, a mai avut ocazia să stea față în față cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor".
Pasionată de modeling, dar mai ales de bucătărie, Elena se laudă cu un palmares impresionant, atât pe podium, unde a fost desemnată Miss în 2014, dar și în ale gătitului, căci în urma unui campionat gastronomic culinar din Republica Moldova, a plecat acasă cu două medalii de argint.
Elena a început să gătească pentru că asta a văzut de mică, în casă, părinții săi fiind ambii bucătari, iar mama este specialistă în cofetărie.
Și-a gătit cu atenție preparatul, un quiche, dar emoțiile i-au dat ceva de furcă.
"Am greșit puțin proporția la aluat pentru că am fost emoționată", le-a spus chefilor.
Însă greșeala pare să fi fost infimă, căci jurații au apreciat gustul mâncării și au trimis-o pe Elena mai departe.