Secrete de bucatarie legate de paste, de la Revista Felicia
Se gatesc imediat si sunt delicioase. Exista o reteta pentru fiecare, iar maestrii in prepararea lor sunt italienii. V-ati dat probabil seama ca e vorba despre paste. Daca va plac si vreti sa aflati cateva retete noi, Revista Felicia va vine in ajutor.
Publicat: Marti, 30 Noiembrie 2010, 00:00 | Actualizat: Duminica, 04 Aprilie 2021, 22:28Din 2 decembrie publicatia Felicia scoate pe piata un nou volum al seriei "Secrete de Bucatarie", al saselea - de data aceasta despre prepararea pastelor fainoase.
Daca discutiile legate de originea pastelor nu se mai termina niciodata, un lucru este insa sigur in prezent: italienii au devenit cei mai mari experti in prepararea acestui fel de mancare.
Volumul nu este plin doar de retete, ci si de metode de preparare a pastelor proaspete, secrete si modalitati prin care se pot crea zeci de tipuri diferite de paste proaspete.