Rețeta zilei: Placintă cu foi, brânză dulce și caise!
Brânza de vaci este un produs lactat ce nu ar trebui să lipsească din alimentația unui copil și unui adult. Oferă corpului minerarele de care are nevoie, fiind o sursă importantă de calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc și seleniu care joacă un rol vital în multe dintre funcțiile corpului!
Publicat: Vineri, 19 Iulie 2019, 16:07 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 17:13Brânza de vaci este un produs lactat ce nu ar trebui să lipsească din alimentația unui copil și unui adult. Oferă corpului minerarele de care are nevoie, fiind o sursă importantă de calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc și seleniu care joacă un rol vital în multe dintre funcțiile corpului!
Ingredientele necesate pentru a prepara „Placintă cu foi, brânză dulce și caise” sunt:
- 1 pachet de foi de plăcintă,
- 12 caise, 800 gr brânză dulce,
- 2 ouă, 250 gr zahăr,
- vanilie după gust,
- o ceașcă de ulei cu care vom unge foile,
- 2-3 linguri de apă.
Brânza de vaci este un produs lactat ce nu ar trebui să lipsească din alimentația unui copil și unui adult. Oferă corpului minerarele de care are nevoie, fiind o sursă importantă de calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc și seleniu care joacă un rol vital în multe dintre funcțiile corpului!
Claciu și vitamina D se găsesc în produsele lactate, în special în brânza de vaci, acestea reducând tototdată riscul apariției cancerului de sân.
Brânza de vaci este recomandată femeior însărcinate datorită diferitelor substanțe nutritive care hrănesc corpul.