DIETA CU SUPĂ, o adevărată minune în anotimpul rece! Dacă o ții iarna, vei pierde un număr de kilograme dublu față de normal!
Dieta cu supă este un adevărat aliat al siluetei și e mult mai eficientă pe timpul iernii! Așa că nu ezitați să o țineți, mai ales că puteți pierde zece kilograme în zece zile!
Publicat: Vineri, 23 Martie 2018, 10:13 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 23:48- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Dieta cu supă este un adevărat aliat al siluetei și e mult mai eficientă pe timpul iernii! Așa că nu ezitați să o țineți, mai ales că puteți pierde zece kilograme în zece zile!
LUNI
Mic dejun: un iaurt cu trei linguri de ovăz și o porție mare de zeamă de varză.
Gustare: două prune și un pahar de supă de varză.
Prânz: o bucată de friptură de pui și 100 de grame de spanac și o porție de zeamă de varză.
Gustare: o felie de pepene roșu și un pahar de supă de varză.
Cina: o salată de roșii, brânză și castraveți și o porție de varză.
MARȚI
Mic dejun: un ou fiert și un bol de supă de legume.
Gustare: o pară și un pahar de supă de legume.
Prânz: o bucată de pește fiert și o porție de supă de legume.
Gustare: un măr și un pahar de supă de legume.
Cina: o porție de supă de legume.
MIERCURI
Mic dejun: un pahar cu lapte, o felie de pâine prăjită și o omletă dintr-un ou.
Gustare: o felie de pepene roșu.
Prânz: 50 de grame de orez fiert, simplu și o porție de ciorbă de văcuță.
Gustare: un grapefruit.
Cina: o porție de ciorbă de văcuță.
JOI
Mic dejun: o roșie, un castravete, o felie de brânză și un bol de supă de salată verde de post.
Gustare: 100 de grame de strugure și un pahar cu supă de salată verde de post.
Prânz: un ciocănel de pui și o porție mare de supă de salată verde de post.
Gustare: un iaurt și un pahar cu supă de salată verde de post.
Cina: o bucată de pește la grătar și o salată verde de post.
VINERI
Mic dejun: o felie de șuncă, un ardei roșu gras, un iaurt și un bol cu supă cremă de roșii.
Gustare: o prună și un pahar cu supă cremă de roșii.
Prânz: un cârnat și 50 de grame de orez fiert. O porție de supă cremă de roșii.
Gustare: o felie de pepene roșu.
Cina: o salată de legume cu pui și o porție de supă cremă de roșii.
SÂMBĂTĂ
Mic dejun: o felie de pâine prăjită și un ou fiert.
Gustare: două prune și o nucă.
Prânz: mămăligă cu iaurt iaurt și o porție de ciorbă de cartofi.
Gustare: un măr
Cina: o porție de ciorbă de cartofi.
DUMINICĂ
Mic dejun: un iaurt cu câteva linguri de ovăz.
Gustare: o felie de pepene roșu.
Prânz: o porție de supă cremă de linte.
Gustare: o felie de pepene roșu.
Cina: o salată de roșii, castraveți, măsline și puțină brânză.