Antena

Horoscop săptămânal 9 - 15 decembrie 2019. Despre dragoste, bani și sănătate

Horoscop saptamanal 9 - 15 decembrie 2019. Predicțiile acestei săptămâni pentru fiecare zodie. Despre dragoste, bani și sănătate. Astrele par să pune accentul săptămâna aceasta pe partea financiară, la majoritatea zodiilor, dar nici partea amoroasă nu pare a fi foarte neglijată. La capitolul sănătate, majoritatea stau bine.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 09 Decembrie 2019, 11:52 | Actualizat: Luni, 09 Decembrie 2019, 11:53
Horoscop săptămânal 9 - 15 decembrie 2019

Citește Horoscop saptamanal 9 - 15 decembrie 2019. Află ce îți rezervă astrele în dragoste, bani și sănătate. Horoscop pentru fiecare zodie.

Berbec

Horoscop bani. Se vor simţi mai puternice şi vor avea mai multă energie,ceea ce le va face să acţioneze în consecinţă. Să fie atente doar cum îşi dozează energia,pentru că le pârjoleşte interior şi se vor pomeni că nu mai au nicio reacţie. Mai poate sugera o dispută pentru un contract câştigat,dar care stârneşte invidii. Vor avea ocazia să vadă cine le este prieten cu adevărat. Ceva din trecut revine intempestiv şi se cere rezolvat imediat.

Taur

Horoscop săptămânal 9 - 15 decembrie 2019: Pregătește-te pentru o săptămână cu suișuri și coborâșuri. Afli multe lucruri noi, însă trebuie să ai grijă la gestionarea acestora. Vei găsi distracția în tot ceea ce vei face, iar asta e de bine. Ține-o tot așa. Învață să treci cu vederea micile răutăți. Riști să devii paranoic și asta te poate afecta pe termen lung.

Gemeni

Multe din noroacele lor se petrec pe neaşteptate. Să nu fie comode şi să plece la drum dacă este nevoie,pentru că se conturează o colaborare cu şanse de trai îndelungat,mai ales că au ocazia să-şi demonstreze originalitatea. Horoscop bani - Zodia Gemeni: Poate fi vorba şi despre un proces de la care ele nu aşteptau nimic bun,dar care să le aducă în impostaza de câştigătoare,de beneficare de bonităţi cu iz de moştenire indirectă sau de repunere în drepturi.

Pe aceeași temă

Rac

Horoscop dragoste și sănătate. Regreți amarnic anumite lucruri făcute în trecut și vrei să le îndrepți în perioada următoare. Faci numai bine dacă te-ai gândit cum să scapi de umbrele trecutului. Vine timpul să înveți să te bazezi doar pe tine. Vei fi într-o perioadă destul de complicată din punct de vedere emoțional. Sănătatea pare si ea o prblemă în ultima perioadă, doar șa job ai câteva bucurii.

Leu

Horoscop bani 9 - 15 decembrie 2019. Trebuie să-şi urmeze drumul,să analizeze de ce şi-au pierdut poziţia socială sau funcţia la care au ţinut atât,de ce au crezut că au lumea la picioare. Vin soluţii din partea familiei,în special a partenerilor de viaţă,şi ar fi bine să le accepte,să lase orgoliul deoparte. În a doua parte a intervalului,le este returnată o sumă de bani.

Recomandari A1

Fecioară

Această săptămâna începe haotic, cu povești de dragoste și întâmplări foarte ciudate. Mijlocul săptămânii nu va fi la fel de distractiv și interesant, însă e important să continui cu planurile pe care ți le-ai făcut. Exercițiul constant te menține într-o formă bună, atât fizic cât și psihic și te menține sănătoasă într-o perioadă în care virușii își fac de cap.

Pe aceeași temă

Balanță

Îți găsești vorbele foarte ușor în ziua de luni și toți cei din jurul tău răspund pozitiv la spusele tale. Din nefericire nu același lucru se poate spune marți, miercuri și joi despre relația cu familia. Ați atins o perioadă destul de proastă, cel puțin din punctul de vedere al comunicării, o perioadă în care ești mult prea preocupată de lucruri total diferite, corespondența, mailuri, telefoane, etc.

Scorpion

Horoscop bani. Se întâmplă prea multe în perioadă de început a acestei săptămâni pentru că tu să reușești să te simți în control. Unerori e interesant să fii ocupată, însă acum ești un pic prea ocupată pentru propriul tău bine. Încearcă să faci ceva să scapi de această nebunie care te ține foarte tensionată. Marți, miercuri și joi sunt zile destul de productive și plăcute în același timp.

Săgetător

Muncă te îngrijorează destul de mult în acest început de săptămâna, în special din cauza șefului tău. Acesta se poartă destul de ciudat și poate că e indicat să mergi pe vârfuri în următoarea perioadă. Ascultă-ți instinctele și fii cât mai atentă la taskurile tale. Marți și miercuri cineva îți va încredința un secret care îți va schimbă cu totul percepția asupra unui lucru despre care credeai că știi tot. Horoscop saptamanal 9 - 15 decembrie 2019.

Pe aceeași temă

Capricorn

Horoscop bani Capricorn. Proiectul în care sunt prinse nu le mai mulţumeşte. Au o idee mai bună şi perspectiva se schimbă pentru ele din toate punctele de vedere. Până atunci,comunicarea cu familia are de suferit,ascunde ranchiună şi amărăciune. Le sugerez să fie atente la o decizie aparent bună,care ascunde multe capcane. Percepţia este una deformată. Una li se va spune şi alta pricep,deci nu este momentul să viseze.

Vărsător

Dispar ca prin farmec discuţiile în contradictoriu care pe ele le dezarmează şi le face să se închidă în sine. Tinerele care încă învaţă au prilejul să se descopere. Pot face alegeri care le vor marca traictoria profesională. Cele care au terminat studiile şi n-au un loc de muncă ar putea fi chemate fie la un interviu,fie vor pleca la muncă în străinătate.

Pești

Gândesc mai mult,sunt atente la fiecare amănunt şi pragmatice. Să facă tot posibilul şi să fructifice perioada la maximum,să finalizeze lucrurile care trenează de ceva timp şi să semneze contractele pe care le-au discutat încă de acum 3-4 luni, pentru că le pot aduce stabilitatea financiară pentru o lungă perioadă de timp. Sunt creative şi au idei extraordinare,deci să se grăbească să le pună pe hârtie.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
horoscop horoscop saptamanal horoscop saptamanal 9 15 decembrie horoscop dragoste horoscop bani horoscop sanatate
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Citește și
Aceste zodii vor avea cel mai mult ghinion la bani în luna mai 2024. Ce pierderi vor resimți nativii
Horoscop zilnic 3 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste,...
Super Neatza, 2 mai 2024. Horoscopul zilei cu Adina Moraru: Racii și-ar putea revizui relația cu partenerul
Horoscop zilnic 2 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste,...
Video recomandate
Video
Citește și
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024 Catine.ro
Alina Boz publică fotografii de la piscină. Actrița se bucură în continuare de vacanță Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O femeie care a cumpărat o valiză pierdută în aeroport a dezvăluit tot ce a găsit în ea. Cum se... Ziare.com
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Ouă vopsite în vin roșu. Rețeta pentru ouă de Paște vopsite natural HelloTaste.ro
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea... Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Macron atenționează: Trupe din vest ar putea intra în Ucraina dacă rușii rup linia frontului Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Test de atenţie. O pisică s-a pitit printre florile din magazin. Tu o vezi? Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care... Observator
Ce este poliartrita reumatoidă. Metode de tratament împotriva acestei afecțiuni cronice MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
HOROSCOP FINANCIAR Mai 2024: Zodiile care vor face avere și zodiile care riscă falimentul. Atenție la credite Gandul
Nuntă inedită la piramide! Miliardarul Ankur Jain s-a căsătorit cu aleasa inimii sale lângă Marele Sfinx CanCan
Curiozitatea sexuală în funcție de vârstă: scurt ghid pentru părinți DeParinti
Britney Spears și-a șters din nou Instagramul. Artista a postat un mesaj dur pentru părinții ei cu doar 24 de ore... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Rețetă de cozonac tradițional. Cum faci cei mai gustoși și mai pufoși cozonaci Hello Taste
Ultimele știri
Mireasa, sezon 5. Ce mai face Yana, fosta iubită a lui Andrei. Ce fostă concurentă i-a fost alături la aniversarea de 25 de ani
Mireasa, sezon 9, Doi foști concurenți s-au întâlnit în afara competiției. Imaginea care i-a încântat pe fanii emisiunii
A suferit arsuri grave pe gât după ce a băut vin la un restaurant. Ce i-au pus, de fapt, în pahar
Ingredientul-minune pentru o tocăniță de miel delicioasă. Ce folosesc gospodinele din Ardeal
Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru o călătorie cu gondola: „Cam scump, dar a fost o experiență superbă”
Aceste zodii vor avea cel mai mult ghinion la bani în luna mai 2024. Ce pierderi vor resimți nativii
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Ce o nemulțumește pe Elena în relația cu Valentin: „Regreți că ai făcut pasul ăsta cu mine?”
Ritual cu vechime în Dunărea de Jos. Arhiepiscopul Dunării de Jos spală și sărută picioarele a 12 copii. Ce semnifică gestul
Cum sună vocea live a Iuliei Vântur, în concert. Vedeta a cântat în indiană pe scenă, dar și o piesă de la Dua Lipa. Cum a sunat
Mai multe