Cele mai recomandate ciorbe bune de servit după perioadele de abuz alimentar
Era de mult o zicală, cum că o ciorbă bună te scoate din boală și se aplică și după ce ne ghiftuim cu mese copioase la diferite evenimente, sărbători, sau vacanțe. Marian Duță ne ajută să aflăm care sunt cele mai recomadate ciorbe bune de servit după perioadele de abuz alimentar.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 02 Decembrie 2020, 15:06 | Actualizat: Miercuri, 02 Decembrie 2020, 17:06Marian Duță, reporterul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, alături de Gabriel Dima, antreprenor, ne prezintă dintr-un restaurat din București, remediul perfect după minivacanță, sau, mai bine zis, care sunt cele mai recomadate ciorbe bune de servit după perioadele de abuz alimentar.
Supele și ciorbele sunt foarte recomandate a fi consumate, după o beție, după mesele bogate și mai puțin sănătoase, sau în stările gripale, stări de convalescență, etc.
Care sunt cele mai recomandate ciorbe bune de servit după perioadele de abuz alimentar
O ciorbă gustoasă gătită ca la mama acasă poate fi oricând un remediu pentru oricare din stările enumerate mai sus.
O primă recomandare ar fi un borș de cocoș, puțin acrișor și foarte sănătos, având în vedere că acesta este crescut în mod natural, la curte.
O alegere perfectă ar fi și ciorba de burtă falsă. Este acea ciorbă la care, în loc de burta de vită se folosesc diferite sortimente de ciuperci, cel mai ades pleurotus, dar o ciorbă extraordinar de bună se poate prepara cu hribi.
Despre clasica supă de pui deja se știe că este foarte recomandată și copiilor în perioadele reci și nu numai. este gustoasă și hidratantă, dar și foarte sănătoasă.
Mult prea celebra ciorbă de perișoare are mare trecere atât în rândul adulților cât și al copiilor.
Ciorba din fructe de mare, este o ciorbă mai rar pregătită, dar foarte îndrăgită de iubitorii preparatelor cu fructe de mare.
Ciorba de văcuță cu multe legume, de asemeni este o ciorbă cunoscută și foarte recomandată datorită tipului de carne mai slab și plin de proprietăți.
Ciorbele gulaș, din bucătăria ungurească, ușor picante și aromate sunt la fel de recomandate, fiind bogate în ingrediente, dar și foarte gustoase.
Ciorbele simple de cartofi cu iaurt, sunt lejere și gustoase, mai ales dacă sunt aromatizate și cu ierburi uscate cum ar fi tarhonul, cimbrul, rozmarinul.
Pe aceeași temăExistă o diversitate mare de ciorbe și supe, de amintit și supele-creme pline de nutrienți, însă pentru un efect bun și sănătos, trebuie să avem grijă la calitatea ingredientelor folosite.
Pentru a afla mai multe despre care sunt cele mai recomadate ciorbe bune de servit după periadele de abuz alimentar,dar și despre alte preparate cu care vă puteți delecta în perioadele următoare, accesați materialul video de mai sus!