Cum prepară cozonac fără frământare, Miruna Lică, food blogger și prietena matinalului Neatza cu Răzvan și Dani
Miruna Lică, food blogger, izolată în casă, face cei mai pufoși cozonaci de Paște.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 15 Aprilie 2020, 10:30 | Actualizat: Miercuri, 15 Aprilie 2020, 11:58- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Pentru că s-au autoizolat la domiciliu, din cauza pandemiei de coronavirus, multe vedete, participante în trecut la emisiuni TV se îndeletnicesc în această perioadă în a prepara diverse rețete culinare.
Dintre acestea, Miruna Lică, fosta colegă a matinalilor de la Neatza cu Răzvan și Danie, ne-a arăta azi cu face ea cozonac fără frământare după rețeta mamei ei.
Matinalii s-au amuzat amintindu-și cum în trecut, fetele de la matinal au fost invitate de către Vlăduț la el acasă pentru a învăța cum se fac cozonacii.
Și acum, Vlădiț a ținut să-i dea câteva sfaturi pentru reușiat cozonacului și cum aluatul se rulează fără a se forma bule de aer în interior.
Urmăriți materialul video de mai sus pentru a nu pierde savoarea momentelor din minunata emisiune Neatza cu Răzvan și Dani!