Antena

Neatza cu Răzvan și Dani, 19 iunie. Rețetă delicioasă și rapidă de porc cu curry. Care e secretul pentru o carne fragedă

În ediția de pe 19 iunie 2024 din Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă ușoară de carne de porc cu sos curry. Acest preparat este potrivit pentru întreaga familie.

Publicat: Miercuri, 19 Iunie 2024, 11:52 | Actualizat: Miercuri, 19 Iunie 2024, 12:18
Galerie de imagini
Această rețetă se poate pregăti ușor cu ingrediente puține, mod de preparare rapid. Iar rezultatul este o masă delicioasă cu un gust savuros.
A1

Chef Nicolai Tand este mare fan al alimentelor proaspete care se pot transforma în alimente delicioase. Tocmai de aceea, el apelează adesea la ajutorul măcelăriilor de la Penny, unde găsește mereu carne de la fermieri locali.

Pe lângă mâncarea românească, talentatul bucătar este un mare iubitor al bucătăriei indiene. Pentru astăzi, a ales o rețetă de carne de porc cu sos curry, bună de te lingi pe degete.

El va găti carnea în stil asiatic și pentru a-I oferi prospețime, folosește și mentă, lapte de cocos și coriandru.

Un lucru de apreciat la măcelarii Penny este și că ei pot oferi idei de rețete cumpărătorilor, plecând de la produsele din carne pe care le au.

Ingrediente – Rețetă porc cu curry

Mod de preparare – Rețetă porc cu curry

Această rețetă se poate pregăti ușor cu ingrediente puține, mod de preparare rapid. Iar rezultatul este o masă delicioasă cu un gust savuros. Vedeta rețetei este bineînțeles carnea de porc și un lucru e clar: trebuie să fie proaspătă, gustoasă, plină de savoare.

Când vorbim de prospețime, știm că nimic nu bate o măcelărie adevărată, unde găsești un măcelar cu expertiză, gata întotdeauna să îți dea din casă secretele lui, iar asta se întâmplă în măcelăriile din magazinele Penny.

Iată ce trebuie să faci pentru a obține un preparat foarte gustos.

Carnea de porc se taie grosier și se prăjește într-o tigaie. Pentru sosul curry avem nevoie de zeamă de lămâie verde, 100g caju, 75g lapte de cocos, 25g coriandru proaspăt, 25g mentă și 5g curry. Se blendează toate împreună, iar sosul rezultat se pune peste carne.

Recomandari A1

Cantitățile pot fi adaptate în funcție de numărul de porții droit, dar trebuie știu că aici avem ingrediente cam pentru 2 porții de sos.

Ca garnitură pentru acest preparat, se poate servi o porție de mazăre fiartă sau chiar și o porție de orez simplu.

Puteți încerca această rețetă și cu carne de pui și va ieși la fel de gustoasă și aromată dacă alegeți produsele proaspete din măcelăria Penny.

Secretul pentru o carne de porc gătită perfect, care să rămână suculentă, este ca bucățile să fie tăiate de 5 mm și să se lase în tigaie doar 2 minute.

Whatsapp LinkedIn
neatza cu razvan si dani penny reteta
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Citește și
Mane Vociu, roast savuros de ziua de naștere a lui Cuza, în platoul Neatza. Ce a putut să spună despre...
Florin Ristei, la un pas să nu mai poată intra în propria mașină: „Am pățit vara asta”. Cu DIGI...
Neatza cu Răzvan și Dani, 3 septembrie. Rețeta lui Nicolai Tand pentru consommé cu chifteluțe din...
Răzvan, urare înduioșătoare pentru Dani, cu ocazia zilei de naștere. Cum arătau matinalii de la...
Video recomandate
Video
Citește și