La Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat ou moale cu carne de vită și pesmet. El a arătat exact pașii pentru a obține un prânz delicios.
Cum ne-a obișnuit, bucătarul a dezvăluit și secretul său pentru un preparat savuros. Trucul chefului sunt măcelăriile din cadrul magazinului PENNY.
Acolo găsește o varietate mare de carne proaspătă de porc, miel, pasăre și vită, pe care le combină în mâncărurile delicioase ce le prepară la Neatza cu Răzvan și Dani. În plus, beneficiază întotdeauna de expertiza măcelarului.
Citește și: Terină de porc în aluat: ingrediente și mod de preparare. Cum gătește chef Nicolai Tand acest aperitiv fin
Rețetă ou moale cu carne de vită și pesmet by chef Nicolai Tand. Cum prepari această delicatesă
Pentru a prepara ou moale cu carne de vită și pesmet ai nevoie de următoarele ingrediente: carne tocata de vită, ouă, pesmet, ceapă, sos de roșii, pătrunjel, usturoi, sare.
Ingrediente rețetă ou moale cu carne de vită și pesmet
• 750g carne tocata de vita
• 1 carton 10 oua
• 1 punga pesmet
• 500g ceapa
• 1 conserva sos de rosii
• 1 legatura de patrunjel
• 2,3 capatani de usturoi
• Sare, piper
Mod de prepare rețetă ou moale cu carne de vită și pesmet
Fierbe un ou astfel încât să fie perfect moale. Asezonează carnea de vită cu sare și piper, apoi formează un strat de aproximativ 1 cm pe care îl vei pune cu grijă peste oul fiert și curățat de coajă. Tăvălește oul în făină, urmat de un strat generos de pesmet.
Prăjește oul în ulei încins până când devine rumen și crocant la exterior.
Într-o tigaie separată, pregătește un sos de roșii ușor picant, cu o textură cremoasă, pe care să-l servești împreună cu oul. Poftă bună!
Despre măcelăriile PENNY
Măcelăriile PENNY oferă o gamă largă de produse, inclusiv carne de porc, vită, pui, miel (în funcție de sezon), precum și preparate din carne, cum ar fi cârnați, mici, fripturi marinate și alte specialități.
Produsele sunt inspectate riguros, pentru a îndeplini cerințele de calitate, astfel încât clienții să poată avea încredere în prospețimea și siguranța alimentară a produselor.
Carnea provine de la abatoare certificate din România, iar trasabilitatea produselor este un punct important, astfel încât clienții pot verifica de unde provine carnea.
Pentru mai multă inspirație în bucătărie, dar și pentru a găsi locația magazinelor cu măcelărie din supermarket-urile Penny, puteți vizita penny.ro