Super Neatza, 21 decembrie 2021. Rețeta lui Cătălin Rizea: Salată de boeuf cu pui
Ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit ”Salată de boeuf cu pui. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de prepeliță, ceapă, ardei căpia, țelină, morcov,
Publicat: Miercuri, 22 Decembrie 2021, 15:46 | Actualizat: Duminica, 02 Ianuarie 2022, 22:28Pentru că se apropie sărbătorile, iar unul dintre aperitivele cele mai des preparate este salata de boeuf, în ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea a preparat mai multe tipuri den salată aperitiv, printre care și salata de legume cu pui și maioneză, ce înlocuiește cu succes claica salată de boeuf.
Pentru aceste rețete de salate, ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de prepeliță, ceapă, ardei căpia, țelină, morcov, dar și alte ingrediente interesante și multe condimente.
Pentru a descoperi delicioasele rețete de salate aperitiv, urmăriți materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitului matinal ”Neatza cu Răzvan și Dani”.
Pe aceeași temă