Cum arată un aliment fast food expirat de 8 ani. Ce au descoperit medicii despre ingredientele din el
Matthew Kasson studiază, în mod normal, ciupercile care îmbolnăvesc copacii și atacă diferite culturi. În ultima vreme, a fost preocupat de degradarea dulciurilor așa că a început să testeze cum cresc fungii pe bomboanele pufoase - marshmallow.
Publicat: Vineri, 30 Octombrie 2020, 13:34 | Actualizat: Vineri, 30 Octombrie 2020, 17:09- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
S-a oprit din cercetat doar pentru a analiza mai multe prăjituri Twinkie, pe care biologul Colin Purrington le-a găsit în beciul său.
Erau acolo din 2012 și expertul s-a gândit să le dea o șansă, crezând că formula nu a fost afectată datorită conservanților din compoziție.
S-a dovedit a fi o idee proastă. Prăjitura americană nu și-a păstrat gustul dulce și mirosea puternic a fructe de ginkgo putrezite, spune el.
Pe aceeași temăKasson a vrut să studieze alimentele, așa că l-a rugat pe Purrington să îi trimită câteva.
Odată ajunse în posesia echipei lui, mici secțiuni au fost analizate cu ajutorul unui instrument profesionist.
Probele au fost puse în vase de laborator cu substanțe nutritive pentru ciuperci ca să afle ce locuiește în desert.
Ei au descoperit în unul dintre Twinkies cladosporium, un mucegai care se găsește de obicei în bucătărie.
Datele cercetătorilor au ucis un mit comun despre faimoasa prăjitură americană și anume că rămân proaspete și comestibile timp de decenii.