Antena

Un client a lăsat personalului unui restaurant din New Jersey un bacşiş de 1.000 de dolari, în semn de mulţumire pentru că a lucrat în timpul pandemiei

Personalul unui restaurant din New Jersey, care se luptă pe fondul pandemiei de coronavirus, a fost extrem de emoţionat după ce un client fidel a lăsat un bacşiş de 1.000 de dolari, potrivit CNN.

Publicat: Sambata, 11 Iulie 2020, 18:58 | Actualizat: Sambata, 11 Iulie 2020, 19:00
Personalul unui restaurant din New Jersey, care se luptă pe fondul pandemiei de coronavirus, a fost extrem de emoţionat după ce un client fidel a lăsat un bacşiş de 1.000 de dolari, potrivit CNN.

Arnold Teixeira, proprietar al The Starving Artist din Ocean Grove, a declarat pentru CNN că persoana este client fidel din 2001 şi nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea.

"Clientul şi familia sa au mâncat şi au plecat fără să spună un cuvânt", a spus Teixeira. "Când ospătarul care i-a servit a văzut nota de plată, a început să plângă. Apoi, un alt angajat a început să plângă. Apoi, nici eu nu m-am putut abţine să nu plâng. A fost extrem de emoţionant din cauză că a fost o perioadă foarte dificilă pentru noi".

Clientul a luat micul dejun săptămâna trecut la The Starving Artist, care a aniversat 21 de ani, când a lăsat un bacşiş consistent şi un bilet emoţionant.

"Mulţumesc mult pentru că aţi lucrat în aceste vremuri", a scris acesta.

"Suntem recunoscători pentru mâncare voastră delicioasă, zâmbetele calde şi atmosfera minunată... Să ştiţi că vă apreciem foarte mult pe toţi. Nu ar fi o vară bună fără Starving Artist", a scris clientul.

În finalul mesajului, clientul a transmis ca cei 1.000 de dolari să fie împărţiţi personalului. Teixeira i-a oferit celor şapte angajaţi, fără a se include.

Patronul restaurantului, preferat de localnicii din Ocean Grove, a spus că nu era sigur că poate menţine afacerea deschisă după pandemie, după ce a fost forţat să închidă restaurantul în martie.

"Lucrurile au început să meargă prost. Am ajuns într-un punct în care eram pregătit să nu mai deschid vreodată. Nu facem nici măcar 50% din ceea ce adunam de obicei la mijlocul sezonului estival", a spus Teixeira.

"Dar acest bacşiş ne-a readus speranţa în umanitate. Ne-a făcut să ne simţim atât de bine în legătură cu ceea ce facem, eforturile noastre au fost observate", a mai spus patronul.

Sursa: news.ro

Whatsapp LinkedIn
client personal restaurant new jersey bacsis 1.000 dolari multumire
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Descoperă acțiunea, suspansul și drama din serialul Hidden Assets. Sezoanele 1 & 2 sunt disponibile în AntenaPLAY!
Stirile zilei Cine este tânărul ucis în măcelul de la mănăstirea din Ieud, Maramureş. Ar fi picat nevinovat în scandal: "Băiat de milioane a fost"
Videoclipul zilei
Citește și
Reprezentanții unui restaurant l-au dat în judecată pe unul dintre clienți, care a lăsat un bacșiș...
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata i-a plătit cu vârf și...
Clientul a comandat și apoi a primit nota de plată. Nu i-a venit să creadă ce a putut să scrie chelnerul
Ce mesaj revoltător a putut primi un client care a comandat un vin la restarant și a vrut și gheață
Video recomandate
Video
Citește și
Curățenia după sărbători. Sfaturi pentru a reda strălucirea locuinței tale Catine.ro
Actrița Deniz Baysal urmează să joace într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
„Una dintre cele mai mari înfrângeri ale Moscovei!” Volodimir Zelenski, reacție despre sfârșitul tranzitului... Libertatea.ro
Avertisment al medicilor. Stopați o plăcere mortală: Cancerul a ajuns la cote record din această cauză Ziare.com
Ion Ţiriac a dezvăluit care a fost marea lui obsesie: „Eram disperat după ea!”. Vis spulberat în doar... AntenaSport
Loredana Groza, extrem de mândră de fiica ei. Elena Boncea a defilat pe podium la o prezentare de modă. FOTO Elle
Deși a încercat să-l țină ascuns, a fost dată de gol! Andreea Bostănică, imagini cu iubitul milionar,... Spynews.ro
Florin Piersic a ajuns la mănăstire! Ce dorinţă și-a pus în noaptea dintre ani BZI
Cătălin Botezatu, țeapă mare luată de Crăciun! „Așteptam puțină iubire, nu mi-a pus-o sub brad!“ BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Tartă cu ciocolată și cremă caramel cu migdale - Eleganță și răsfăț HelloTaste.ro
Mădălina Ghenea a fost hărţuită ani în şir de o altă femeie, tot româncă. „Am fost ameninţată şi... Antena3.ro
Exercițiile care pot ajuta femeile să prevină declinul cognitiv. Ce trebuie să facă în fiecare zi useit
Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2025. Racii petrec timp cu cei dragi. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Horoscop săptămânal 6-12 ianuarie 2025. Cum influențează retrogradarea lui Marte în Rac zodiile Jurnalul
Andreea Bălan și Victor Cornea, separați de Revelion 2025: Cum au petrecut noaptea de Anul Nou Kudika
Temperatura ideală pentru frigider în perioada sărbătorilor. La câte grade trebuie să îl setezi ca să nu se... Playtech
Ce monedă trebuie să ai în buzunar, în noaptea de Revelion. Îți va aduce noroc Redactia.ro
Un chirurg din Germania susţine că a luat cancer de la un pacient pe care l-a operat. Ce i-a apărut medicului pe... Observator
Ce se întâmplă dacă mergi zilnic pe bicicletă. Care sunt rezultatele practicării acestui sport MediCOOL
Bomboane de biscuiți cu ciocolată. Rețetă simplă și rapidă HelloTaste
FOTO. Cum arată una dintre cele mai râvnite femei din lume ProSport
Predicția apocaliptică a lui NOSTRADAMUS pentru 2025: „Un asteroid gigantic va lovi Terra” Gandul
Singurul mall din București care este deschis și de Crăciun! Program special de sărbători CanCan
Beneficiile mersului pe jos în aer rece pentru sănătatea gravidei și a bebelușului DeParinti
Selena Gomez a celebrat sfârșitul lui 2024 cu o serie de fotografii și clipuri emoționante alături de logodnicul... ZUTV
Care sunt cele mai rare culori din lume. Unul dintre pigmenți era mai scump decât aurul UseIT
7 greșeli pe care le faci când prepari terci de ovăz Hello Taste