Antena Căutare

Reprezentanții unui restaurant l-au dat în judecată pe unul dintre clienți, care a lăsat un bacșiș colosal. Ce s-a întâmplat

Un restaurant din Pennsylvania l-a dat în judecată pe unul dintre clienți. Acesta lăsase un bacșiș uriaș la o consumație de câțiva dolari.

Galerie
Angajații restaurantului au fost șocați de desfășurarea evenimentelor | Shutterstock

În iunie 2022, personalul unui restaurant a rămas mască după ce unul dintre clienți a lăsat un bacșiș extrem de mare. Acesta nu făcuse consumație decât de 13,25 dolari.

Citește și: Ce bacșiș uriaș a putut să primească un ospătar român, angajat la un restaurant în SUA: „Am bătut recordul restaurantului”

Ce s-a întâmplat, de fapt

Mariana Lambert este ospătarul care l-a servit pe clientul respectiv. Aceasta a rămas înmărmurită când a văzut că omul îi lăsase bacșiș 3.000 de dolari, la o notă de doar 13,25 de dolarai, conform unei surse.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce a putut să îi facă un șef angajatei sale după ce ea a primit un bacșiș uriaș. Bucuria chelneriței s-a transformat în coșmar

„A însemnat mult pentru mine, pentru că toți avem greutăți. Chiar m-a impresionat. Încă nu pot să cred, sunt în continuare șocată”, a declarast atunci femeia.

Matt Martini, managerul localului, a vrut însă să se asigure că nu a fost o greșeală din partea clientului, astfel că l-a contactat.

Citește și: La ce sumă ajunge bacșișul unui ospătar care lucrează la un club de lux de pe litoral: „Se vede masa cu valoare”

Acesta i-a mărturisit că asta i-a fost intenția, fiind inspirat de un trend de pe rețelele de socializare, și anume Bacșiș pentru Iisus (Tips for Jesus). Astfel că, Mariana Lambert a primit banii care i se cuveneau.

Cu toate acestea, câteva săptămâni mai târziu, situația a luat o întorsătură urâtă. Clientul respectiv și-a cerut banii înapoi.

Citește și: O chelneriță a primit un bacșis uriaș, dar nu se aștepta la cererea bizară a clientului. Ce a vrut în schimbul sumei de bani

Zachary Jacobson, unul dintre angajați mărturisește că într-adevăr au crezut că este o persoană care încearcă să facă un bine: „Noi chiar credeam că încearcă să facă un bine. Iar acum... după doar trei luni. Nici măcar atât.”

Citește și: O chelneriță a primit un bacșiș uriaș, iar când s-a uitat pe nota de plată nu se aștepta să citească asta. Ce i-a scris un client

Toți angajații au fost nevoiți să pună bani din propriile buzunare pentru a-i înapoia banii bărbatului. Între timp, au încercat să ia legătura prin intermediul Facebookului cu bărbatul respectiv, însă totul a fost în zadar.

Reprezentanții restaurantului au decis să înainteze un proces.

Citește și: O chelneriță a servit un cântăreț celebru, dar când s-a uitat la bacșiș nu i-a venit să creadă. Ce sumă a putut să îi lase vedeta

„Din păcate, am fost nevoiți să înaintăm un proces prin biroul magistratului, pentru că acum nu mai avem bani. Și el ne-a spus să îl dăm în judecată. Așa că asta facem acum”, a declarat unul dintre angajați.

Citește și: Un bărbat a dat un bacșiș de 500 de euro la un restaurant, iar chelnerul l-a urmărit. Ce i-a spus a fost total neașteptat

După aflarea veștii, oamenii din comunitatea respectivă au decis să ajute agajații localului și au lansat o strângere de fonduri, însă reprezentanții localului au refuzat să accepte banii, astfel că fondul s-a închis.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Un francez s-a speriat când și-a văzut iubita făcând ritualul de deochi. Reacția lui a stârnit hohote de râs: „Omul nu î... Val de reacții pe internet după mai multe imagini cu marea plină de alge de la Năvodari: „Credeam că e ciorbă de urzici”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x