Unde găsim varietatea de care un Chef are nevoie? Lanțul de magazine cu măcelării, de unde se aprovizionează Chef Nicolai Tand
Chef Nicolai Tand știe de unde se poate aproviziona cu carne de calitate cea mai proaspătă carne pentru preparatele sale delicioase. PENNY este locul unde prospețimea cărnii primează, fiind singurul lanț de magazine din țară cu măcelării.
Publicat: Joi, 16 Septembrie 2021, 15:03 | Actualizat: Joi, 16 Septembrie 2021, 16:21Pentru mese gustoase și sănătoase este nevoie de prospețimea care garantează savoarea. Carnea de la PENNY este proaspătă și de calitate, venită direct de la măcelarii care o pregătesc cu sârguință.
PENNY colaborează încă din anul 2013 cu măcelării românești din întreaga țară. Astfel, în prezent, PENNY beneficiază de 135 de măcelării partenere producătorilor locali și 15 parteneri regionali. Totodată, 48% dintre magazinele PENNY sunt prevăzute cu măcelărie
Măcelăriile partenere PENNY garantează expertiză, varietate și prospețime
La măcelăriile PENNY clienții găsesc produse de carne variate: porc, pasăre, vită și oaie, toate proaspete și savuroase. De asemenea, clienții au de-a face cu experiența și cunoașterea măcelarilor care pregătesc carnea.
Chef Nicolai Tand este un client frecvent al măcelariilor din magazinele PENNY. De ce? Deoarece aici găsește profesioniști care stiu să mulțumească până și cele mai exigente pretenții. La măcelăriile PENNY se vorbește ca între cunoscători, iar chef-ul s-a consultat de nenumărate ori cu măcelarii care i-au recomandat și porționat carnea, dar și mirodeniile în funcție de preparatul pe care dorea să-l pregătească.
Pentru că PENNY garantează varietate, expertiză și prospețime în privința cărnii, este locul ideal pentru cei care își doresc să gătească preparate de exepție.
Poți afla ce măcelărie se află în apropierea ta AICI.