Antena

VIDEO! Andorra – România 0-2. Debut cu dreptul pentru tricolori. Meciul s-a văzut LIVE pe Antena 1 și online pe AntenaPLAY!

România debutează cu dreptul în noua campanie de calificare pentru un turneu final. Tricolorii s-au impus cu scorul de 2-0 în Andorra, în primul meci din Preliminariile EURO 2024. Golurile au fost marcate de Dennis Man(min. 35) și Denis Alibec(min. 49). Partida s-a văzut LIVE pe pe Antena 1 şi online pe AntenaPLAY.

Publicat: Sambata, 25 Martie 2023, 20:00 | Actualizat: Duminica, 26 Martie 2023, 11:36
România debutează cu dreptul în noua campanie de calificare pentru un turneu final. Tricolorii s-au impus cu scorul de 2-0 în Andorra, în primul meci din Preliminariile EURO 2024. Golurile au fost marcate de Dennis Man(min. 35) și Denis Alibec(min. 49). Partida s-a văzut LIVE pe pe Antena 1 şi online pe AntenaPLAY.

Selecționerul Edi Iordănescu, declarații dupa Andorra - România 0-2: ”Am venit după trei puncte și le-am luat!”

După un început timid al elevilor antrenați de Edi Iordănescu, Denis Alibec a izbutit deschiderea scorului dintr-o poziție de ofsaid, iar golul a fost anulat de VAR. În minutul 35, Dennis Man a deschis scorul cu o lovitură de cap din centrarea lui Moruțan, stabilind scorul pauzei.

În startul reprizei secunde, Alibec a dublat avantajul tricolorilor, după o lansare în adâncime a lui Răzvan Marin, golul fiind inițial anulat și apoi validat de VAR.

Deși Andorra a rămas în inferioritate numerică din minutul 61, scorul a rămas neschimbat în ciuda ratărilor elevilor antrenați de Edi Iordănescu.

După prima etapă din Preliminariile Euro 2024, naționala României se află pe locul II al Grupei I, la egalitate de puncte cu Elveția, dar cu golaveraj inferior.

Cele mai importante faze au fost în format LIVE VIDEO şi pe a1.ro.

FINAL DE MECI! Naţionala antrenată de Edi Iordănescu a învins în Andorra, scor 2-0, în prima partidă din preliminariile pentru EURO 2024.

Min. 87: Denis Alibec a ratat ”dubla”, după ce nu a putut să profite de o eroare venită din partea fundașilor adverși.

Min. 75: Noul intrat Tavi Popescu a ratat o șansă bună de a face 3-0 pentru România, după o pasă excelentă cu călcâiul de la Alibec.

Min. 72: Moruțan execută o lovitură liberă direct pe poartă, însă Alvarez reține fără probleme.

Recomandari A1

Min. 61: Gazdele rămân în inferioritate numerică! Rebes îl faultează pe Olaru, primește al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Min. 52: OCAZIE ROMÂNIA! Dennis Man a scăpat pe partea stângă și trimis puțin pe lângă poartă.

Min. 49: GOOOL România! Alibec dublează avantajul tricolorilor, după ce inițial reușita fusese anulată pentru ofsaid.

Min. 47: Primul șut pe poartă al gazdelor, dar fără emoții pentru Radu!

Start de repriză secundă! Nicio schimbare la pauză în cele două formații.

Min 45+2. Final de repriză. România conduce la pauză în Andorra cu scorul de 1-0. Unicul gol a fost marcat de Denis Man, după ce Alibec a avut o reușită anulată pentru ofsaid.

Min. 35: GOOOL România! Man deschide scorul! Fotbalistul Parmei înscrie cu o lovitură frumoasă de cap, după o centrare venită de la Olimpiu Moruțan.

Min. 29: Alibec înscrie însă VAR anulează reușita atacantului nostru pentru un ofsaid la Olaru.

Min. 17: Primul corner pentru tricolori! Denis Man centrează de la colț, însă mingea trece pe deasupra capului lui Rațiu.

Min. 9: Alibec ratează prima ocazie pentru tricolori! După ce mingea ajunge la el de la un adversar a șutat din interiorul careului, dar pe lângă poartă.

Min. 4: Primul corner al meciului a fost pentru gazde, dar tricolorii au respins fără emoții la poarta lui Radu.

Drumul spre EURO 2024 a început! Start de partidă! România joacă în echipament galben, gazdele în roșu!

Echipele de start:

ANDORRA: Alvarez – C.Rubio, Llovera, Alvedra, San Nicolas – A. Martinez, Rebes, Vales, Cervos – M. Viera, Rosas
Rezerve: Gomes, Pires, De Pablos, Vieira, Pujol, R. Fernandez, I. Fernandez, Vales, Guillen, M.Garcia, Bernat, Rubio
Selecționer: Koldo Alvarez

ROMÂNIA. Radu – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu – R. Marin, Olaru, Stanciu – Moruțan, Alibec, Man
Rezerve: Niță, H. Moldovan. Manea, Nedelcearu, Băluță. Cicâldău, Opruț, M.Marin, Fl. Tănase, Al. Dobre, Oct. Popescu
Selecționer: Edward Iordănescu

Jucătorii lui Edi Iordănescu, criticați de specialiști și fani deopotrivă pentru rezultatele de până acum, se concentrează doar pe munca depusă la echipa națională și au un singur vis: calificarea la EURO 2024.

Nicolae Stanciu a devenit noul lider din vestiarul naționalei României, iar mijlocașul anunță că el și ceilalți jucători convocați de Iordănescu au învățat cum să nu se lase afectați de vorbele dure aruncate de contestatari.

Primul meci al "tricolorilor" din preliminariile EURO 2024 se va disputa în Andorra și va fi transmis în direct și în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY

Jucătorii naționalei de fotbal a României au șansa să își ia revanșa după contestațiile primite pentru prestațiile de până acum. În mare parte, selecționerul Edi Iordănescu ar avea în plan primul "11" din meciul de debut Andorra - România, difuzat live și exclusiv pe Antena 1, dar și online pe AntenaPLAY.

Conform gsp.ro, antrenorul "tricolorilor" ar avea dubii în privința postului de portar, acolo unde concurează Ionuț Radu și Florin Niță. Acesta ar dori să înceapă cu goalkeeperul împrumutat de Inter Milano la Auxerre, având în vedere că a apărat în ultimele două meciuri oficiale ale naționalei, dar nu poate ignora nici paradele extraordinare ale lui Niță de la noua sa echipă.

În apărare, România ar opta pentru Andrei Rațiu, Andrei Burcă și Raul Opruț. Încă o dilemă a lui Iordănescu este pe cine să aleagă între Radu Drăgușin și Ionuț Nedelcearu.

Pe aceeași temă

Mijlocul ar urmă să fie format din Marius Marin, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu. În atac, singura certitudine ar fi Denis Alibec,"motorul" Farului în acest sezon. Pentru cele două poziții din flancuri se "bat" Dennis Man, Olimpiu Moruțan și Deian Sorescu.

Lotul României pentru meciurile cu Andorra și Belarus

Andorra - România se vede live, exclusiv și online pe Antena 1, respectiv AntenaPLAY, de la 21:45.

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicao | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Louis Munteanu (Farul | România 0/0).

Gică Hagi, "atacuri" la adresa lui Edi Iordănescu după prezentarea lotului naționalei din meciurile cu Andorra și Belarus

Hagi este în conflict cu Edi Iordănescu, selecționerul României, după ce Ianis Hagi n-a fost convocat pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2024.

"Regele" este convins că Iordănescu nu are încredere în calitățile lui Ianis, care s-a recuperat după o accidentare gravă care l-a ținut departe de teren un an.

Hagi l-a criticat pe selecționerul "tricolorilor" și pentru faptul că l-a ignorat pe fundașul Virgil Ghiță, care este om de bază la echipa poloneză Cracovia.

Programul României în preliminariile pentru EURO 2024

25 martie 2023

28 martie 2023

16 iunie 2023

19 iunie 2023

9 septembrie 2023

12 septembrie 2023

12 octombrie 2023

15 octombrie 2023

18 noiembrie 2023

21 noiembrie 2023

Whatsapp LinkedIn
nationala romaniei meci tricolori antenaplay meci live meci online program antena 1 andorra romania
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Reptilele veninoase care s-au înmulţit în România: muşcătura lor poate ucide în 5 ore. Ce pot face oamenii ca să se protejeze
Citește și
România - Elveția din preliminariile EURO 2024. Meciul se vede live pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Kosovo - România live pe Antena 1 și online în AntenaPLAY. Naționala de fotbal e în preliminariile...
Kosovo - România în preliminariile Euro 2024. Meciul se vede live pe Antena 1 și AntenaPLAY
Sport - Star Matinal: Adrian Mutu este noul selecționer al României U21!
Video recomandate
Video
Citește și
Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
„Sunt două explicaţii mari!” De ce se bucură Piedone de un sprijin atât de mare în rândul alegătorilor? Libertatea.ro
Renașterea uneia din cele mai vechi stațiuni balneare din România. Proiectele sunt puține și se mișcă... Ziare.com
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!”... AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Pască fără aluat, dar cu 500 g de brânză. Oricine poate să o prepare în doar 10 minute HelloTaste.ro
Noua fabrică din România care se deschide după Paște. Localitatea în care sute de oameni se pot angaja Antena3.ro
Ce se întâmplă după ce te lași de fumat. Experții au dezvăluit schimbările care au loc în corp useit
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
FOTO | Modernizare în Gara de Nord: Poți vedea din gară în cât timp vine autobuzul Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Cele mai rezistente flori de grădină. Nu sunt deloc pretenţioase Playtech
Ce trebuie să faci în a doua zi de Paște pentru a avea noroc. Obiceiul care datează de secole Redactia.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de... Observator
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții MediCOOL
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor HelloTaste
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un... ProSport
Cu cât a ajuns să se vândă un miel întreg în piețele din București. Prețul este IREAL! Gandul
Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este... CanCan
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje DeParinti
Francia Raisa a negat zvonurile conform cărora a fost forțată să-i doneze Selenei Gomez un rinichi: „A fost, cu... ZUTV
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă UseIT
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver Hello Taste
Ultimele știri
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a primit punctajul maxim după duel. Surpriză de proporții pentru toți cei prezenți
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia a izbucnit în lacrimi, în timpul duelului. Ce i-a zis Claudia Sauliuc
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce echipă a câștigat cel de-al șaptelea battle. Banda a adus un verdict neașteptat
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Alexandru Sautner s-a enervat pe Richard Abou Zaki și a aruncat cu obiecte spre el. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce temă de gătit a anunțat Irina Fodor pentru al șaptelea battle. Ce s-a aflat despre Orlando Zaharia
Prognoza meteo 7 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Când pică Paștele ortodox și cel catolic în 2025. Nu se întâmplă des să fie sărbătorit în aceeași zi
Mireasa sezonul 9, 6 mai 2024. Antonia a revenit în casă. Cum a fost posibil
Plaja din Vama Veche, devastată de turiști: „E ca și cum ai merge prin groapa de gunoi”
Mai multe